"Na początku kwietnia wybrałem się do Opuszczonego szpitala neurologicznego z oddziałem psychiatrycznym w Gdańsku. Dzień wcześniej zrobiło się głośno o tym miejscu przez innego fotografa który nahałasował, wtedy zleciały się media i afera w związku z dokumentacją pacjentów itd itp. Miejsce zostało zamknięte. Jedno okno w piwnicy natomiast, nie zostało dokładnie zabite. Mimo że gwoździe miały 15cm, udało się dostać do środka. Podczas gdy byłem na strychu, ochrona zauważyła wyłamane okno i postanowiła je z powrotem zabić gwoździami. Całe szczęście udało się wyjść."
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
byl taki smieszny film co jakas ekipa wlazla do opuszczonego szpitala ijuz wyjsc nie mogli. Ciekawe czy autor nie posral sie ze strachu jak zobaczyl zabite okno:)
Zajebiste zdjęcia. W tym szpitalu dałoby się nakręcić amatorski film w stylu Blair Witch Project.
mare30ks napisał/a:
byl taki smieszny film co jakas ekipa wlazla do opuszczonego szpitala ijuz wyjsc nie mogli. Ciekawe czy autor nie posral sie ze strachu jak zobaczyl zabite okno:)
Chodzi Ci pewnie o film Grave Encounters
btw. Muzyka w ogole nie pasuje...
Jak znajde czas to zrobie swoją relację z Opuszczone Szpitala Psychiatrycznego w Owińskach pod Poznaniem. O ile nie było.
Ja po filmie Grave Encounters w życiu bym nie wlazł do psychiatryka opuszczonego.
@GriszaSnk w Szczecinie nie ma żadnego opuszczonego krematorium. Gdybyś chciał zobaczyć jakieś ciekawe miejsca w w/w mieście daj znac na PW
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie