kooooooooocham takie miejsca. jednym z moich hobby jest explorowanie opuszczonych domów, szkół fabryk etc. najlepszy klimat jest oczywiście w nocy. niestety ciężko o miejsca które nie byłyby jeszcze porozkradane. ten szpital na pewno nie jest w prypeciu -- macie moje słowo na to, interesuję się wszystkimi ghost towns a prypeć jest jednym z najciekawszych na świecie

podpis użytkownika

Co do tego szpitala w Oleśnie - kumpel na tyle się nakręcił, że prawdopodobnie wybierzemy się tam w czerwcu

pureatheist napisał/a:
Co do tego szpitala w Oleśnie - kumpel na tyle się nakręcił, że prawdopodobnie wybierzemy się tam w czerwcu
![]()
cholera, ja mam do olesna w zasadzie 45 km.. grzechem byłoby nie wpaść..

podpis użytkownika

Scarlet napisał/a:
cholera, ja mam do olesna w zasadzie 45 km.. grzechem byłoby nie wpaść..![]()
No ja trochę dalej, z północnej części kujawsko-pomorskiego.
pureatheist napisał/a:
No ja trochę dalej, z północnej części kujawsko-pomorskiego.
wszystko cacy, tylko trzeba by wyhaczyć konkretny adres tego szpitala. ja już się właściwie zdecydowałam na wyjazd w pierwszym wolnym terminie

podpis użytkownika

zanim się wybierzecie do oleśna, zorientujcie się najpierw jak ma się tam aktualnie sytuacja, bo jak pisałam, możliwe ze szpital jest już remontowany na coś innego:/
dokładnie, też uwielbiam takie klimaty
Ja mieszkam w okolicach Piły, mamy tu m.in starą kotłownie, do niedawna stał tartak opuszczony (dopóki nie wybudowali tam c🤬je tesco:/), na lotnisku też jest parę takich obiektów, spalony dom przy szkole policji i kilka zabudowań wzdłuż torów kolejowych... z tym, że ostatnio c🤬jnia z gnojnią, zaczynają wszystko ogradzać, niszczyć...
Scarlet napisał/a:
kooooooooocham takie miejsca. jednym z moich hobby jest explorowanie opuszczonych domów, szkół fabryk etc.
Ja mieszkam w okolicach Piły, mamy tu m.in starą kotłownie, do niedawna stał tartak opuszczony (dopóki nie wybudowali tam c🤬je tesco:/), na lotnisku też jest parę takich obiektów, spalony dom przy szkole policji i kilka zabudowań wzdłuż torów kolejowych... z tym, że ostatnio c🤬jnia z gnojnią, zaczynają wszystko ogradzać, niszczyć...
podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
Demoness napisał/a:
zanim się wybierzecie do oleśna, zorientujcie się najpierw jak ma się tam aktualnie sytuacja, bo jak pisałam, możliwe ze szpital jest już remontowany na coś innego:/
właśnie też brałam tą opcję pod uwagę..nie chciałabym się rozczarować na miejscu :/
Demoness napisał/a:
ja niedawno wyhaczyłam opuszczony dom, z pozoru jak wiele innych. poszliśmy tam ze znajomymi w środku nocy, po paru głębszych. okazało się że oprócz 2 nadpalonych pomieszczeń, reszta domu jest w stanie nietkniętym. naczynia, rzeczy w szafkach, 30-letnie kompoty ze śliwek.. a w opuszczonej stodole drewniane narzędzia rolnicze, jeszcze poniemieckie. naprawdę jest jeszcze w c🤬j nieodkrytych miejsc, można się pocieszyć

podpis użytkownika

Trochę stary temat, ale idę coraz głębiej w sadistica ^^
Szpital w Oleśnie nie jest remontowany, a barykadowany od zewnątrz z tego co widziałem jadąc co dzień obok niego. ;P
Szpital w Oleśnie nie jest remontowany, a barykadowany od zewnątrz z tego co widziałem jadąc co dzień obok niego. ;P