👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedziałbym, że to Prypeć, ale nowe drzwi mnie zmyliły.
Może wiesz gdzie to dokładniej?
Może wiesz gdzie to dokładniej?
coś mi tu śmierdzi opuszczonym miastem Czarnobyl. jest zajebiaszczy artykuł w sieci ze zdjęciami stamtąd.
Na zbyt nowe mi to wygląda by było w Prypeci. W Polsce dawno wszystko by rozkradli. Anyway świetne miejsce.
voytek.lewy napisał/a:
Czarnobyl
kauah napisał/a:
Czernobyl
Uczcie się geografii

Prypeć jest bliżej reaktora niż mniejszy Czarnobyl . . .

to żeście w stalkera tak grali że nie wiecie co to prypeć i jak się pisze "czarnobyl"
w Polsce mamy taki w Oleśnie ( http://www.opuszczone.com/galerie/olesno/index.php ), też sporo tam zostało, chociaż z tego co wiem, na chwilę obecną jest już chyba przerabiany na coś innego
Demoness napisał/a:
w Polsce mamy taki w Oleśnie ( http://www.opuszczone.com/galerie/olesno/index.php ), też sporo tam zostało, chociaż z tego co wiem, na chwilę obecną jest już chyba przerabiany na coś innego
Patrząc na zdjęcia klimat genialny, chętnie bym się tam wybrał...

Moje miasto się znalazło też.
opuszczone.com/index_2.php?s=galerie
Szkoda, że tak mało zdjęć zrobili. 1/4 miasta to takie widoki. Szczerze powiedziawszy nie wiem czy gdzies jest tyle opuszczonych budynków co u nas.
ps. ta fabryka spłonęła dzień po wybuchu w Chernobylu.
opuszczone.com/index_2.php?s=galerie
Szkoda, że tak mało zdjęć zrobili. 1/4 miasta to takie widoki. Szczerze powiedziawszy nie wiem czy gdzies jest tyle opuszczonych budynków co u nas.
ps. ta fabryka spłonęła dzień po wybuchu w Chernobylu.
Ja bym tam w paintballa w takim szpitalu opuszczonym pogral, zajebista sprawa

Miejscówka nie do podrobienia a klimat wprost genialny...szkoda że nie mieszkam w polsce bo bym się tam przejechał
PozDro

PozDro

-=r3=- napisał/a:
szkoda że nie mieszkam w polsce
Z wielu powodów powinieneś się cieszyć iż nie mieszkasz w Polsce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie