W proroczej księdze wielkiego mędrca jest napisane:
"Dnia 6 stycznia król Węgier Wiktor Orban przybył wraz ze swoim orszakiem by pokłonić się przyszłemu królowi wszechświata:małemu Jarosławowi."
DEUS VULT!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-01-09, 13:09
Coś mnie ominęło? Bo nie wiem o co się kłócić...
Rozjaśni ktoś sytuację?
@kalijanek jesteś głupcem
konto usunięte
2016-01-09, 13:20
jesli miałbym wybierac orbana albo imigrantów, wybrałbym orbana
konto usunięte
2016-01-09, 13:27
O Boże następny bohater sadola po Cejrowskim, Kolonko, Mikke, Kukizie pora na lizanie dupy Kaczyńskiego.
Nie myślałem że dożyję czasów w których młodzież będzie pisać hymny pochwalne na cześć PiS-u.
AaronSzechter napisał/a:
Orban: Nigdy nie poprzemy sankcji przeciwko Polsce
Aaaa... czyli to był StendUp... zajebisty żarcik.
sylwusiex.
Ty tak serio? Bo nie wiem czy się z p🤬dą miejscami nie zamieniłaś. Widać, że niedzielna z Ciebie znawczyni polityki. Króla. Czyil osoba z małym móżdżkiem bez wyższego wykształcenia.
Pozdrawiam
Spójrzcie na to z perspektywy czasu.Ja sie ciesze ze PIS jest przy władzy bo po nich duzo latwiej do władzy dojdą anty-systemowcy i prawicowcy.Te ruchy nie mogly by dojsc do wladzy z marszu.Po prostu PO ich medialnie nie dopuszczali,a jak juz cos ugrywali w wyborach to srrrru i wyniki podmienione(niewazne karty,zgubione karty,rosyjskie serwery itd).PIS to nie moja bajka ale gorszego syfu jak PO wyobrazić sobie nie potrafie.
konto usunięte
2016-01-09, 13:53
Znacznie bardziej sobie cenię przyjaźń Węgier niż bycie wasalem Niemiec.
up2@ Jack powinni jeszcze zjeść po kotlecie schabowym,tak dla zasady i na powitanie
Zawsze dobrze poczytać co dzieci myślą o polityce.
Kiedyś w TV był podobny program, zadawali dzieciom jakieś pytania na temat życia i wszyscy udawali, że mają bekę.
konto usunięte
2016-01-09, 14:06