Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-05-03, 5:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zarejestruj 2022-05-03, 9:42 8
co za sierota nagrywała w najlepszym momencie ucieła.
Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-03, 10:34 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Halman 2022-05-03, 10:43 10
Dzisiaj, wytatuuj sobie jeszcze Z na czole, to ci dobrze zrobi
Zgłoś
htp 2022-05-03, 11:10 11
Halman napisał/a:

, wytatuuj sobie Z na czole, to ci dobrze zrobi

Za młodu czytałem taką radziecką książkę, gdzie udowadniano, że oni wynaleźli wszystko pierwsi. Wprawdzie o wynalezieniu maszynki do golenia (na śmietniku ambasady amerykańskiej) nie pisali.
A tak przy okazji - każda lampa elektronowa miała tzw. odpowiednik produkcji radzieckiej, z drobną modyfikacją np. podłączeń. Samoloty też były zadziwiająco podobne do wcześniejszych modeli brytyjskich, czy amerykańskich. Motory Ural - zabrana z Niemiec fabryka BMW, w sumie dobry pomysł, bo fanatycy starych motocykli (to takie motoc🤬ki, co grzebią się w motocyklu, ale nimi nie jeżdżą) mieli dostęp do części zamiennych). Można tak długo.
Zresztą widać to po ich przemyśle i wielkości eksportu - głownie surowców. Co jakości do wódki też bym polemizował.
P.S. Dyskusja z indoktrynowaną lub mało inteligentną osobą jest bezcelowa.

Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-03, 11:27 1
Zgłoś
Halman 2022-05-03, 11:32 4
Dzisiaj napisał/a:

jedz na ukraine i zabijaj ruskich albo jeszcze lepiej - jedz do Rosji i zabijaj kobiety i dzieci - bedzie mniej ruskich ogrów

wystarczy że ci śmieciarze wejdą mi do Polski to bez względu na to że wynaleźli samowar będę ich zabijał i nawet brew mi nie drgnie.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-03, 11:50 1
Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-03, 12:57 1
Zgłoś
Halman 2022-05-03, 13:21 5
Zgłoś
brylant1412 2022-05-03, 14:58 6
Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-04, 0:13 1
Zgłoś
Gaiseric 2022-05-04, 0:25
Dzisiaj napisał/a:

wymyslaja AK47

Konstrukcja AK to w wielkim uproszczeniu odwrócony do góry nogami M1 Garand.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-05-04, 1:00 1
Rurka solidna jak krasnaja armija
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem