👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
, wytatuuj sobie Z na czole, to ci dobrze zrobi
Za młodu czytałem taką radziecką książkę, gdzie udowadniano, że oni wynaleźli wszystko pierwsi. Wprawdzie o wynalezieniu maszynki do golenia (na śmietniku ambasady amerykańskiej) nie pisali.
A tak przy okazji - każda lampa elektronowa miała tzw. odpowiednik produkcji radzieckiej, z drobną modyfikacją np. podłączeń. Samoloty też były zadziwiająco podobne do wcześniejszych modeli brytyjskich, czy amerykańskich. Motory Ural - zabrana z Niemiec fabryka BMW, w sumie dobry pomysł, bo fanatycy starych motocykli (to takie motoc🤬ki, co grzebią się w motocyklu, ale nimi nie jeżdżą) mieli dostęp do części zamiennych). Można tak długo.
Zresztą widać to po ich przemyśle i wielkości eksportu - głownie surowców. Co jakości do wódki też bym polemizował.
P.S. Dyskusja z indoktrynowaną lub mało inteligentną osobą jest bezcelowa.

Dzisiaj napisał/a:
jedz na ukraine i zabijaj ruskich albo jeszcze lepiej - jedz do Rosji i zabijaj kobiety i dzieci - bedzie mniej ruskich ogrów
wystarczy że ci śmieciarze wejdą mi do Polski to bez względu na to że wynaleźli samowar będę ich zabijał i nawet brew mi nie drgnie.
Dzisiaj napisał/a:
wymyslaja AK47
Konstrukcja AK to w wielkim uproszczeniu odwrócony do góry nogami M1 Garand.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie