lepsza by była wersja alternatywna gdyby dziadek był ż🤬dem w hitlerowskim obozie pracy

I niby co jest zajebistego w tych c🤬jowych krakersach?
zwykle markizy a kosztują 30x drozej ...
zwykle markizy a kosztują 30x drozej ...

Reklama lepsza niż nie jeden polski film. Oczywiście mowa o tych nowych "filmach"
Fajna reklama by z tego była, gdyby temu martwemu niemcowi z kieszeni wyciągnął oreo.
C🤬jowe jadłem raz i drugi raz tego do ust nie wezmę. Jedno wielkie przereklamowane gówno . A stetryciały dziadzia k🤬a sklerotyk p🤬lony, na pewno nie jadł oreo na wojnie, bo nawet go do wojska nie wzięli gdyż dostał kategorie d jak do dupy za platfusa obunożnego.
rockface123 napisał/a:
lepsza by była wersja alternatywna gdyby dziadek był ż🤬dem w hitlerowskim obozie pracy
![]()
K🤬a! Jesteś tak głupi, że nie wiem co powiedzieć.
Albo poczekaj: Jakby twój stary wiedział, że będziesz taki głupi to by się na trawę spuścił - przynajmniej by żaby ślizgawkę miały.
nope.... but i had a FUCKING GUN!

podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.

markop4321 napisał/a:
C🤬jowe jadłem raz i drugi raz tego do ust nie wezmę. Jedno wielkie przereklamowane gówno . A stetryciały dziadzia k🤬a sklerotyk p🤬lony, na pewno nie jadł oreo na wojnie, bo nawet go do wojska nie wzięli gdyż dostał kategorie d jak do dupy za platfusa obunożnego.
Za późno, już się sfrajerzyłeś, won z sadistica

chudy179 napisał/a:
K🤬a! Jesteś tak głupi, że nie wiem co powiedzieć.
Albo poczekaj: Jakby twój stary wiedział, że będziesz taki głupi to by się na trawę spuścił - przynajmniej by żaby ślizgawkę miały.
zraniłeś moje uczucia

w dupach wam się poprzewracało jak widzicie niemca na filmiku, no chyba że ten konający, udający niemca w jakimś gejowskim fioletowym kubraczku
Ja tam się uśmiałem

podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Jacy ci ludzie od reklam są k🤬a denni... niby to miał być szwab-to co wpadło w ten pseudo okop? mundurek szkolny, jakiś p🤬dusiowaty hełm od asg i ten pas... na dodatek dziadziuś celuje do gościa z broni która ma otwarty zamek. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie c🤬j wie co.