@weltmajster
Nawet nie muszę zgadywać skąd jesteś. Pewnie słoik z Warszawy lub zj🤬y łomżyniak
Słoma z butów wystaje aż miło.
Nawet nie muszę zgadywać skąd jesteś. Pewnie słoik z Warszawy lub zj🤬y łomżyniak

Nie zrobiło to na mnie wrażenia, dopóki nie zobaczyłem że to był gol w doliczonym czasie meczu...
Fart jak h🤬j:)
Fart jak h🤬j:)

@ Jakubbb
Nie to parodia, ale chodzi o to, że Islandczycy mieli mało wiary w siebie kiedy stanęli do boju z Portugalią, graczem światowej klasy i z góry założyli, że Portugalia z p🤬deczką Ronaldo czy c🤬j wie jak on tam się nazywa, zmiotą ich z powierzchni murawy, a tu taka niespodzianka
.
Áfram Ísland!!!
Nie to parodia, ale chodzi o to, że Islandczycy mieli mało wiary w siebie kiedy stanęli do boju z Portugalią, graczem światowej klasy i z góry założyli, że Portugalia z p🤬deczką Ronaldo czy c🤬j wie jak on tam się nazywa, zmiotą ich z powierzchni murawy, a tu taka niespodzianka

Áfram Ísland!!!

już tłumacze z islandzkiego:
*komentator dostaje smsa od użytkownika THC 'kiedyś miałeś lepszy brzuch'
no i dalej sami wiecie
*komentator dostaje smsa od użytkownika THC 'kiedyś miałeś lepszy brzuch'
no i dalej sami wiecie
Nie wiem czemu, ale głos tego komentatora przypomina mi głos tego meksykanina z youtuba, co ludzie robią jakieś przeróbki...
weltmajster napisał/a:
.. To mniej więcej tak, jakby reprezentacja Białegostoku grała na Euro
Jak by nie patrzeć to Pan Michał Pazdan i Pan Thiago Cionek grali w naszej Białostockiej Jagiellonii- zdziwiony co?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.