Nie ma się co dziwić. To mniej więcej tak, jakby reprezentacja Białegostoku grała na Euro i remisowała z Portugalią czy wygrywała z Austrią. Dla nich to coś niesamowitego. W sumie to fajny kraj, gdzie wszyscy wszystkich znają.
weltmajster napisał/a:
Nie ma się co dziwić. To mniej więcej tak, jakby reprezentacja Białegostoku grała na Euro i remisowała z Portugalią czy wygrywała z Austrią. Dla nich to coś niesamowitego.
albo Polska wychodziła gładko z grupy nie tracąc bramki w trzech meczach pod rząd...

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Uwielbiam takie sytuacje, w których komentator "zapomina się" i oddaje radości ze strzelonej bramki. Coś pięknego.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Ej a właśnie! Grecja nie występuje na tym zj🤬ym euro, co nie?
Tak to "jaranie się piłką to pedalstwo.. bla bla bla " Jak jest euro nagle wszyscy na sadolu są pedałami..
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"Cytat:
Tak to "jaranie się piłką to pedalstwo.. bla bla bla " Jak jest euro nagle wszyscy na sadolu są pedałami..
#ProudToBe

@Szulcu ja się nie jaram. W sumie w tej dywizie chyba chodzi o tych pedałów co idą na mecz, żeby się ponap🤬lać, że za wybranie złej drużyny spuszczą ci wp🤬l. Czy jaranie się pedałami, co po dotknięciu symulują jakby im łapy uj🤬o.
W sumie co ja p🤬lę. J🤬 całe te piłkarskie pedalstwo!
W sumie co ja p🤬lę. J🤬 całe te piłkarskie pedalstwo!
to te tłumaczenie to w końcu jest prawdziwe czy nie? bo już k🤬a sam nie wiem

@p0lybius wolałbym być wybierany ostatnim na wuefie niż być pierwszym do op🤬lania gał kolegom w szatni...