👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ obydwoje prawiczki u góry. Jak już zaczniecie r🤬ać (nie włożyć k🤬sa na 10 sekund i po sprawie, o ile mieliście kiedykolwiek taką okazję w co wątpię), to pogadamy.
I o to właśnie Bonguś chodzi. Takie sytuacje też się zdarzały, i nie polecam wam na przyszłość wyskakiwanie do laski z tekstem że skoro nie da rady, to niech zadzwoni po siostrę albo koleżanki, bo najczęściej kończy się to zmianą numeru. Uczcie się na czyichś błędach

Gdyby poprosic na sadolu ludzi o zdjecie.jpg dziewczyny , pewnie tylko 20% ktore ja ma , zastanawialoby sie czy to zrobic.
Gdyby dopisac godzine pozniej - ''oprocz dziewczyn z wąsem'' , juz w ogole ciekawe co by zrobilo te 5% sadoli.
Uprzedze niektorych:
- Tak moja dziewczyna ma wąs. Ale saski. Gustownie podcinany
Gdyby dopisac godzine pozniej - ''oprocz dziewczyn z wąsem'' , juz w ogole ciekawe co by zrobilo te 5% sadoli.
Uprzedze niektorych:
- Tak moja dziewczyna ma wąs. Ale saski. Gustownie podcinany

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie