Kiedy przyciśnie, a w okolicy nie ma kibla, ale przypominasz sobie, że obok jest król widlarzy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:44
smc napisał/a:
Na pochybel. Czarnym i czerwonym. Na pochybel wszystkim...
To jest ładny toast...
No i za to z Tobą wypije.
Do czego to doszło? Żebym musiał pochwalić kacapa... Daj Bóg,może i ja kiedyś tam kiedyś klocka postawię.
flejtuch napisał/a:
A ja bym ładnie prosił o niewstawianie materiałów wideo o ukrainie.
Ładnie prosić możesz.
darek1234 napisał/a:
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Ocho znalazł się obrońca "braci" widlaków. Ukraina to wróg.
Też bym to zrobił. Nie sądziłem że kiedykolwiek zgodziłbym sięz ruskim
darek1234 napisał/a:
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Wikipedii... haha ameby są wśród nas.
SlimShady napisał/a:
Pierwszy raz zgadzam się z ruskim.
Mamo to samo
I gitara gra. Kacapy to neandertalczycy któzi są głupi jak dekle ale przynajmniej tu się trzeba zgodzić.
darek1234 może ty już lepiej wracaj do siebie na wschód, każdy ma ciebie dość na tym portalu. Idz na jakiś ukrainski telegram albo coś, dobrze sie tam wpasujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie