Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
że marihuana jest be, a konopie indyjskie super.
dokładnie to powiedział to
A nie, czekaj, jest taka jedna co rozdaje je po całym kraju...

Na pochybel. Czarnym i czerwonym. Na pochybel wszystkim...
To jest ładny toast...
No i za to z Tobą wypije.
A ja bym ładnie prosił o niewstawianie materiałów wideo o ukrainie.
Ładnie prosić możesz.
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Ocho znalazł się obrońca "braci" widlaków. Ukraina to wróg.
Twoja znajomość historii przypomina mi wiedzę Jarka Kaczora na temat narkotyków, gdy był kiedyś w pewnej komisji. Twierdził wówczas, że marihuana jest be, a konopie indyjskie super. Doczytaj, choćby na Wikipedii, i nie kompromituj się wstawkami typu "w TVPInfo powiedzieli"
Wikipedii... haha ameby są wśród nas.

Pierwszy raz zgadzam się z ruskim.
Mamo to samo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie