Generalnie nie jestem zwolennikiem przesadnego bhp ale tutaj i na kilku innych filmikach z basenów ze sztuczną falą jest co najmniej o połowę za dużo ludzi. Kto tego k🤬a upilnuje jak się zderzy głową jeden z drugim i straci przytomność? Ciekaw jestem ile już było przypadków śmiertelnych na tego typu atrakcjach...
@up Pamiętaj, że ich jest w c🤬j i trochę, więc jeden czy dwóch mniej...
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Gwardek napisał/a:
Generalnie nie jestem zwolennikiem przesadnego bhp ale tutaj i na kilku innych filmikach z basenów ze sztuczną falą jest co najmniej o połowę za dużo ludzi. Kto tego k🤬a upilnuje jak się zderzy głową jeden z drugim i straci przytomność? Ciekaw jestem ile już było przypadków śmiertelnych na tego typu atrakcjach...
A c🤬j kogo obchodzi jakieś bhp i czy ktoś się utopi... Ważne, że masa zjebów korzysta z tej atrakcji i płaci i dzięki temu kilkoro pajaców, którzy włożyli w ten "biznes" staje się w krótkim czasie milionerami...
Nazwa "spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" nie wzięła się z nikąd...

Gwardek napisał/a:
jezeli jeszcze raz wstawie pustego posta zamiast jpg to pisze oficjalne zazalenie do ministerstwa internetu

podpis użytkownika
Żyje w kraju absurdów.
@up Zjebie, trzeba chwilę poczekać, zanim zdjęcie pojawi się w poście!!! Na c🤬j tyle razy wrzucasz jedną fote...
Znawca_Cipek napisał/a:
C🤬j tam orka. Kim jest ten kozak, co przyplynal na orce???
Korwin krul