👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Generalnie nie jestem zwolennikiem przesadnego bhp ale tutaj i na kilku innych filmikach z basenów ze sztuczną falą jest co najmniej o połowę za dużo ludzi. Kto tego k🤬a upilnuje jak się zderzy głową jeden z drugim i straci przytomność? Ciekaw jestem ile już było przypadków śmiertelnych na tego typu atrakcjach...
@up Pamiętaj, że ich jest w c🤬j i trochę, więc jeden czy dwóch mniej...
Gwardek napisał/a:
Generalnie nie jestem zwolennikiem przesadnego bhp ale tutaj i na kilku innych filmikach z basenów ze sztuczną falą jest co najmniej o połowę za dużo ludzi. Kto tego k🤬a upilnuje jak się zderzy głową jeden z drugim i straci przytomność? Ciekaw jestem ile już było przypadków śmiertelnych na tego typu atrakcjach...
A c🤬j kogo obchodzi jakieś bhp i czy ktoś się utopi... Ważne, że masa z🤬bów korzysta z tej atrakcji i płaci i dzięki temu kilkoro pajaców, którzy włożyli w ten "biznes" staje się w krótkim czasie milionerami...
Nazwa "spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" nie wzięła się z nikąd...

Gwardek napisał/a:
jezeli jeszcze raz wstawie pustego posta zamiast jpg to pisze oficjalne zazalenie do ministerstwa internetu

@up Z🤬bie, trzeba chwilę poczekać, zanim zdjęcie pojawi się w poście!!! Na c🤬j tyle razy wrzucasz jedną fote...
Znawca_Cipek napisał/a:
C🤬j tam orka. Kim jest ten kozak, co przyplynal na orce???
Korwin krul
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie