Specjalnie wytrenowane orły będą ochraniać przed dronami siedzibę hiszpańskiej rodziny królewskiej
podpis użytkownika
jak mi się nudzi w pracy to wrzucam ...
Konto usunięte
2016-04-11, 17:12
Tylko czekać, aż na ISIS będą wysyłać oddział uzbrojonych orłów
@up Podobno Gandalf nie chcę współpracować
up
bo Gandalf nigdy nie lubił orków
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Konto usunięte
2016-04-11, 19:36
zajebiste , jeszcze tylko niech orły chronią Polskę , od h🤬jów co Polakami nie są
TB303
Czy myślisz że te tempe c🤬je ogarną tresurę Orła?
matus napisał/a:
TB303
Czy myślisz że te tempe c🤬je ogarną tresurę Orła?
Jesteś niedoj🤬y? Przecież napisał wysyłać NA isis.
Konto usunięte
2016-04-11, 20:31
Piękne ptaszydła
Konto usunięte
2016-04-11, 20:37
Ok, ale mnie ciekawi jedno. Te śmigiełka dość szybko się kręcą, widziałem filmiki jak jednemu czy drugiemu amatorowi dronów łapy pocięło. Co ze szponami takiego orła?
Konto usunięte
2016-04-11, 20:39
widać, że orzeł ma przy szponach jakieś wiszące wstążki które wkręcają się w śmigła unier🤬amiając zanim orzeł złapie je szponami
@KolejnaJednostka od tego są chyba te wstążki u orła. Oplątują się wokół śmigiełek i je zatrzymują, tak to sobie rozkminiłem
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Jak to dobrze że można założyć stalowe śmigła. Czekamy na harda. Chociaż ptaków żal.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
A polskiej rodziny będzie bronił Jaszczomp.
Gorzej, jak ktoś kupi sobie zabawkę z napędem spalinowym. Tylko pióra polecą.
Niestety zawiodę was kolegldzy. Słusznie pojawiły się wasze obawy o zdrówko orła. Łapanie dronów przy pomocy ptaków jest w ch.j niebezpieczne dla orełków. W środowisku osób zajmujących się pracą z ptakami drapieżnymi swojego czasu poruszano ten temat. Ogólnie j🤬 drony, lepiej je odstrzelić ze śrutu. Ja osobiście bym nie ryzykował zdrowia moich drapoli ale różni ludzie są... A te wstążki przy łapach to skórzane paski zwane pętami. Służą do przytrzymania drapola aby nie zerwał się z rękawicy bez potrzeby.