Bardziej wygląda mi to na próbę lądowania na zapasowym lotnisku niż atak celem konsumpcji
podpis użytkownika
Yee!
po zachowaniu i metodzie polowania wnioskując to chyba sęp nie orzeł...

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
wilki nie mają wielkich szans z orłem co dopiero mała dziewczynka.Już było tu kiedyś pokazywane takie polowanie.
To tak jakby puścić małą dziewczynkę na wybieg lwów i się dziwić, że zaatakowały

podpis użytkownika
Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
a c🤬j z nią człowiek nie jest na wyginięciu

podpis użytkownika
poker better than life
razak napisał/a:
a c🤬j z nią człowiek nie jest na wyginięciu
![]()
Homo sapiens może i nie jest, ale człowiek niestety tak.

@janlew, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba powinno być na odwrót, że Homo Sapiens (człowiek myślący) jest na wyginięciu a zwykły człowiek nie.
Ok, jestem specjalistą.
Ten ptak jak widać jest wdrukowany
pl.wikipedia.org/wiki/Wdrukowanie
Taki ptak nie będzie atakował ludzi. Zresztą, to nie był atak, bo atakuje dużo bardziej agresywnie. On chciał na niej wylądować, ale dopytam jeszcze znajomego sokolnika (prawdopodobnie najlepszego w Polsce) to mi dokładnie powie co i jak
Ten ptak jak widać jest wdrukowany
pl.wikipedia.org/wiki/Wdrukowanie
Taki ptak nie będzie atakował ludzi. Zresztą, to nie był atak, bo atakuje dużo bardziej agresywnie. On chciał na niej wylądować, ale dopytam jeszcze znajomego sokolnika (prawdopodobnie najlepszego w Polsce) to mi dokładnie powie co i jak