Oscary
q................6
• 2016-01-31, 18:28
Część białych aktorów zapowiedziała, że także zbojkotuje galę wręczenia Oscarów. Nie chodzi o solidaryzowanie się, chodzi o to, że czarni aktorzy wiedzą kogo przez pół nocy nie będzie w domu.
m................0
2016-01-31, 18:37
Podobno ktoś kręci nowy film o Michaelu Jacksonie.
Wybrano z castingu kilku białych aktorów do roli głównej żeby zwiększyć szanse w Oscarach 2017.
Uwazałbym zwłaszcza na miejscu Leonardo Di Caprio... Jeszcze jakiś niedowartościowany ciemniejszy kolega po fachu zaj🤬by jego wszystkie statuetki
Trzeba zbojkotować NBA bo za dużo czarnych tam gra.....
Poj🤬e czasy k🤬a, kolor skóry ważniejszy od talentu, ale wiadomka tylko biali mogą być rasistami, i tylko białych nie dotyczy dyskryminowanie. Wszędzie się wp🤬lą, czy to sport czy to kultura, praca k🤬a wszystko, nawet nie wyobrażam sobie co będzie za kilka dekad, j🤬.
mitrus80, Akurat pewniakiem do oscara 2017 jest film o pierwszym czarnoskórym prokuratorze
b................3
2016-02-01, 12:54
K🤬a jak tak dalej pójdzie
to będziemy mieli apartheid - tylko w drugą stronę.
Czarni powinni na gali rozdania oscarów co najwyżej drinki podawać
(oprócz Morgana Freemana - wiadomo, on jest bogiem).
Czy jesteśmy świadkami upadku białej cywilizacji?
d................a
2016-02-01, 13:01
up
nie wiem czego jesteśmy świadkami, ale z biegiem czasu będzie coraz ciekawiej.
dojurimemba, bli3,
nie wiem czego jesteście świadkami, ale ja mieszkając w stolicy dojechałem dziś do pracy 13 km nie mijając żadnego uchodźcy, murzyna etc. Teraz siedzę i popijam kawkę pisząc głupoty na necie wśród białych koleżanek i kolegów, a wieczorem odbiorę dziecko ze szkoły pełnej białych dzieci...
Ja wiem, że Warszawa jest najbdziej niemiłym miejscem dla obcych w Polsce, więc pewnie w Małkinii i Ostródzie jest dużo więcej przyjezdnych (a takim Łukowie to już w ogóle multikulti!), tak więc macie na pewno rację i czarni z muzułmanami już przejmują u nas rządy...