Sam przeżyłem "dwie wojny" z osiedlem
Flagi, ochraniacze z kartonów, pułapki w lesie, kije, rzucanie szyszkami itd.

Flagi, ochraniacze z kartonów, pułapki w lesie, kije, rzucanie szyszkami itd.

podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
zatrute strzały, kiedyś to mieli zajebiste pomysły, byle nie zbliżać się do brudasów
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Wiadomo Niebuszewo. 4 pokolenie chowu wsobnego - bliżej murzynów niż ludzi...

łyse zwierzęta... do dzisiaj nic się w tych pustych łysych łbach nie zmieniło
osa79 napisał/a:
łyse zwierzęta... do dzisiaj nic się w tych pustych łysych łbach nie zmieniło
Przyznaj się Osa79 mieszkałeś na tym osiedlu i dostałeś zatrutą strzała w dupsko! Efekt uboczny, tzn braki na umyśle do dzisiaj zostały ?

@dzarul
nie wiem to lub co ciebie wychowywało imbecylu ? bo jak inaczej nazwać imbecyla który uważa bicie dzieci przez łyse gówno...
za coś normalnego ??
nie wiem to lub co ciebie wychowywało imbecylu ? bo jak inaczej nazwać imbecyla który uważa bicie dzieci przez łyse gówno...
za coś normalnego ??
osa79 napisał/a:
@dzarul
za coś normalnego ??
A gdzie ja tak napisałem? Pokaż mi! Zacytuj moją wypowiedź! Widzę że braki są, oj są !

@dzarul
z Twoich wpisów wyraźnie widać że urodziłeś się w dresie i gówno masz we łbie
z Twoich wpisów wyraźnie widać że urodziłeś się w dresie i gówno masz we łbie

To były czasy...odwieczna woja skinow i punków;] za ideologię a nie za c🤬jowy klub:]

@Cyrk
To i tak c🤬j przy Skolwinie, Stołczynie i Golęcinie. Tam dopiero się działo. Dodam tylko, że powyższy filmik jest starszy od większości użytkowników tego portalu.
To i tak c🤬j przy Skolwinie, Stołczynie i Golęcinie. Tam dopiero się działo. Dodam tylko, że powyższy filmik jest starszy od większości użytkowników tego portalu.

Wyszły wstrętne brudasy i malują te swoje gówna na ścianach "Punks not dead". No to k🤬a przyszli panowie i wytłumaczyli brudom, że nie wolno paćkać po ścianach.
"metali, depeszy, normalnych ludzi..." zdecydowałby się

podpis użytkownika
Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering