czy to ta firma jakimś pilotem jeszcze im bramę przypadkowo otworzyła?
konto usunięte
2016-08-09, 23:07
Typowa polska ochrona w dzień ogląda seriale, w nocy śpi.
nowynick napisał/a:
Przypadkowo nie, bo wjeżdżali samochodem. Tylko dziwi brak reakcji na mijaną kosiarkę i trzech głąbów w kapturach.
A ja myślałem, że patałachy z opisu to ci złodzieje...
bdn
2016-08-09, 23:57
Nie "złodzieje fail" tylko Ci "tępi ochroniarze z grupą inwalidzką fail"! Popraw opis. I nawet ubezpieczalnia wyłoży lachę i każe pozwać firmę ochroniarską... Kwintesencja zaangażowania w wykonywaną pracę
konto usunięte
2016-08-10, 5:14
a jeśli ta firma nie ochrania tego budynku to po co mieli interweniować?Płaca im za to.
A może te osiedle wcale nie maja ochrony lub zatrudnili dziadków za 4zł na godzine.To co myslicie
że bedzie wychodziła do 3 osiłków w kapturze nawet ja jako ochroniarz bym nie wyszedł.Bo niemam takiego obowiązku
tylko wzywam poprzez pilota interwencje ochrony.
Cytat:
jako ochroniarz bym nie wyszedł.Bo niemam takiego obowiązku
tylko wzywam poprzez pilota interwencje ochrony.
Czyli co? Sam siebie wzywasz?
Up
tak się robi w firmach ochroniarskich, 99% pracowników(słabo opłacanych inwalidów, rencistów, kurdupli i panienek w uniformach), to tylko ludzie od obserwowania, wydawania przepustek, otwierania bramek, a jak się coś dzieje to telefon do grupy interwencyjnej. Przyjeżdża trzech, czterech byczków i robi porządek...
nowynick napisał/a:
Zapytałem się dziś pracownika z jednej firmy ochroniarskiej ile zarabiają. Byłem pewny, że te 2000zł jest. Odp:. 6zł na godzinie... jaka płaca taka praca.
akcja dzieje sie w Irlandii, i to maja sporo wiecej niz dyche € / h za taka "prace"
a zalacze jeszcze link do ów firmy:
rfc-security.ie/ (wrazie gdyby ktos rozpoznal rzezimieszkow)
8michal7 napisał/a:
Zapytałem się dziś pracownika z jednej firmy ochroniarskiej ile zarabiają. Byłem pewny, że te 2000zł jest. Odp:. 6zł na godzinie
6zł/h plus renta albo emerytura, plus drugie tyle pod stołem bez podatku. Sumarycznie wychodzi niezła kwota ponad 2k zł.