👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wszyscy na tym filmiku sa debilami ten dzieciak tez nie jest taki swiety mimo wszystko powinien wiedziec ze sa jakies granice

ESENCJA POLSKOSCI
odkladnie to. osiedla, skonczone pojeby, biedy nie ma ale ludzie wygladaja jakby byla. do tego filmiku dodalbym jeszcze zdjecie starej grubej baby z siatkami przed bierdonka/szarnym blokiem i mamy wyzytowke polski.
odkladnie to. osiedla, skonczone pojeby, biedy nie ma ale ludzie wygladaja jakby byla. do tego filmiku dodalbym jeszcze zdjecie starej grubej baby z siatkami przed bierdonka/szarnym blokiem i mamy wyzytowke polski.

Gimbus podpuszczający czyli żenada kamerzysty
Szkoda, że nie mozna dawać oprócz piwa "wpier...lu"
To byś dostał
Gówniarz nie wie co gada i tyle komentarza
Szkoda, że nie mozna dawać oprócz piwa "wpier...lu"
To byś dostał
Gówniarz nie wie co gada i tyle komentarza

w tym wieku bachor nie wie co mówi. smutny obraz polskiej rzeczywistości
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie