👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
nie ma to jak spreparować zdjęcie.., oj ludzie, ludzie...
Ta fotka to chyba sprzed kilku lat.
Halman napisał/a:
nie ma to jak spreparować zdjęcie.., oj ludzie, ludzie...
google.com/maps/place/osiedle+Mieszka+I+2,+26-340+Drzewica/
@dzymek123
podałeś namiary i teraz emerytki będą nachodzone i molestowane seksualnie przez różnych świrów a chciałem je przed tym uchronić..
podałeś namiary i teraz emerytki będą nachodzone i molestowane seksualnie przez różnych świrów a chciałem je przed tym uchronić..

Haha ale ci plaskacza sprzedał
Halman napisał/a:
@dzymek123

Halman napisał/a:
@dzymek123
Dobra dobra nie tłumacz się teraz, chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zawsze.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Dobra dobra nie tłumacz się teraz, chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zawsze.
wklej jeszcze tego printscreena po którym myślisz ze jestem zażenowany
Stare k🤬iska, jak zresztą przypada na osiedlowy monitoring - musiały się gapić na kierowcę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie