a Biały właściciel rancza nagrywa to wszystko kamerą z samochodu

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Nawet asfalty lepiej traktują swoje zwierzęta pociągowe niż polscy górale. Taki to by zaczął biczować konia, aż by umarł lub podniósł się. Trzeciego wyjscia by nie było.

@up Dokładnie, bodajże rok temu byłem na Morskim Oku.
Jak widziałem bacę kopiącego z kierpca konia, których jako jeden z dwóch nie chciał się podnieść w 30-stopniowym upale, by pociągnąć 25 osób prawie pod Morskie Oko, to mnie chciało rozj🤬, nic tylko gościa ubić na miejscu. Rozumiem ogromną chęć zysku, bo sezon i w ogóle, ale trzeba patrzeć przyszłościowo - bez głównego czynnika zarobku nie będzie.
A co do obrazka, może się murzynowi traktor zepsuł i ciągnie go lawetą do naprawy
.
Jak widziałem bacę kopiącego z kierpca konia, których jako jeden z dwóch nie chciał się podnieść w 30-stopniowym upale, by pociągnąć 25 osób prawie pod Morskie Oko, to mnie chciało rozj🤬, nic tylko gościa ubić na miejscu. Rozumiem ogromną chęć zysku, bo sezon i w ogóle, ale trzeba patrzeć przyszłościowo - bez głównego czynnika zarobku nie będzie.
A co do obrazka, może się murzynowi traktor zepsuł i ciągnie go lawetą do naprawy