Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
GrubyKleks 2025-09-06, 20:28 13
no oślepiony, ale światła na kiblu też niebylo
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-06, 20:29 3
Na miejscu tego głąba jechałbym takim piździkiem po pasie postojowym.
Zgłoś
pfefe 2025-09-06, 20:50 24
Dlatego stara zasada mówi: Gdy idota z naprzeciwka jedzie na długich to ty też włączasz swoje długie
Zgłoś
Payan 2025-09-06, 21:06
Chciał ostrzec kierowcę z naprzeciwka, ale nie pykło, za późno. Piździk też będzie ponosić odpowiedzialność.
Zgłoś
Czachulek 2025-09-06, 21:11 2
Raz tak miałem, jak przejechał oślepiacz to oczom mym ukazał się las krzyży....w rzeczywistości to był luj na środku pasa. Odbiłem jak profesjonalista i luj tylo urwał mi lusterko, bo go błędnik rzucił na moje auto....
Zgłoś
smc 2025-09-06, 21:44
Jak widać, to nie prędkość zabija.

Sadol uczy I bawi.
Zgłoś
Driver19cm 2025-09-07, 8:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DeLux 2025-09-07, 8:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
StaryElmo 2025-09-08, 4:22 1
Bulbulator napisał/a:

Na miejscu tego głąba jechałbym takim piździkiem po pasie postojowym.

Po czym? Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy.

To po prawej od linii ciągłej jest poboczem, a nie żadnym pasem postojowym.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-08, 4:30
StaryElmo napisał/a:

Po czym? Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy.
To po prawej od linii ciągłej jest poboczem, a nie żadnym pasem postojowym.

To po prawej to jest "Standspur".
Tak się tego uczyłem kiedy robiłem dwójkę i taka była prawidłowa odpowiedz na testach panstwowych.
Jest to również nazywane pasem awaryjnym, bo postój na tym pasie jest dozwolony tylko w razie awarii.

Pobocza powinieneś używać, kiedy poruszasz się na kobyle.
Zgłoś
StaryElmo 2025-09-08, 4:38 1
Bulbulator napisał/a:

To po prawej to jest "Standspur".
Tak się tego uczyłem kiedy robiłem dwójkę i taka była prawidłowa odpowiedz na testach panstwowych.
Jest to również nazywane pasem awaryjnym, bo postój na tym pasie jest dozwolony tylko w razie awarii.
Pobocza powinieneś używać, kiedy poruszasz się na kobyle.

Jakikolwiek pas musi mieć jakąś minimalną szerokość, żeby zmieścić pojazd.

W tym przypadku widzimy coś o szerokości połowy pasa ruchu, więc jest to pobocze.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-08, 4:48
StaryElmo napisał/a:

Jakikolwiek pas musi mieć jakąś minimalną szerokość, żeby zmieścić pojazd.
W tym przypadku widzimy coś o szerokości połowy pasa ruchu, więc jest to pobocze.

Twoja racja, a mój spokój. Koło dupy mi to lata co Ty na ten temat myślisz, a teraz idź szukać kolegów gdzie indziej.
Zgłoś
Czachulek 2025-09-08, 12:18
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem