📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
🔥
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka
- teraz popularne

Na miejscu tego głąba jechałbym takim piździkiem po pasie postojowym.
Dlatego stara zasada mówi: Gdy idota z naprzeciwka jedzie na długich to ty też włączasz swoje długie
Chciał ostrzec kierowcę z naprzeciwka, ale nie pykło, za późno. Piździk też będzie ponosić odpowiedzialność.
Raz tak miałem, jak przejechał oślepiacz to oczom mym ukazał się las krzyży....w rzeczywistości to był luj na środku pasa. Odbiłem jak profesjonalista i luj tylo urwał mi lusterko, bo go błędnik rzucił na moje auto....
Bulbulator napisał/a:
Na miejscu tego głąba jechałbym takim piździkiem po pasie postojowym.
Po czym? Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy.
To po prawej od linii ciągłej jest poboczem, a nie żadnym pasem postojowym.
StaryElmo napisał/a:
Po czym? Mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy.
To po prawej od linii ciągłej jest poboczem, a nie żadnym pasem postojowym.
To po prawej to jest "Standspur".
Tak się tego uczyłem kiedy robiłem dwójkę i taka była prawidłowa odpowiedz na testach panstwowych.
Jest to również nazywane pasem awaryjnym, bo postój na tym pasie jest dozwolony tylko w razie awarii.
Pobocza powinieneś używać, kiedy poruszasz się na kobyle.
Bulbulator napisał/a:
To po prawej to jest "Standspur".
Tak się tego uczyłem kiedy robiłem dwójkę i taka była prawidłowa odpowiedz na testach panstwowych.
Jest to również nazywane pasem awaryjnym, bo postój na tym pasie jest dozwolony tylko w razie awarii.
Pobocza powinieneś używać, kiedy poruszasz się na kobyle.
Jakikolwiek pas musi mieć jakąś minimalną szerokość, żeby zmieścić pojazd.
W tym przypadku widzimy coś o szerokości połowy pasa ruchu, więc jest to pobocze.
StaryElmo napisał/a:
Jakikolwiek pas musi mieć jakąś minimalną szerokość, żeby zmieścić pojazd.
W tym przypadku widzimy coś o szerokości połowy pasa ruchu, więc jest to pobocze.
Twoja racja, a mój spokój. Koło dupy mi to lata co Ty na ten temat myślisz, a teraz idź szukać kolegów gdzie indziej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie