Siemanko ponownie moi ulubieni użytkownicy sadola jak i wielcy kibice!
Mam dla Was coś, czego potrzebujecie, mianowicie...
"Klasa B" w innym wydaniu
S................s
2014-09-13, 2:48
W meczach takich lig jest więcej emocji niż w tej "zawodowej" Ekstraklasie.
C................r
2014-09-13, 8:31
@up, dokładnie - nie ma wielkich pieniędzy, więc nie ma korupcji, aktorstwa i całej zbędnej pedalskiej otoczki. Może nie ma też takich umiejętności, ale jest chęć gry w piłkę, a nie w teatrze.
k🤬a 1:17 o ja koko dżambo!
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
B................g
2014-09-13, 13:20
Ej Dżambo nie brońcie wyniku tak już... ;D
p................9
2014-09-13, 13:21
Ja chce wincyj .. Wincyj K🤬a WINCYJ!!!!!!
takich bramek to nawet ja nie strzelam - hahahha
Zakrzaku napisał/a:
takich bramek to nawet ja nie strzelam - hahahha
Się k🤬a Ronaldo znalazł...
K................t
2014-09-13, 14:04
nizinny futbol to prawdziwa esencja tego sportu, nikt nogi nie odstawia, większość drużyn gra chłopską piłę na aferę, sędziowie często nie wiedzą co się k🤬a dzieje a na trybunach zasiadają zapijaczeni lokalni patrioci. Piękna to idea, prawdziwa piłka kopana tylko w b klasie.
w................3
2014-09-13, 14:51
Daj kamienia!
Dobra robota,czekam na więcej!
Calmwater napisał/a:
@up, dokładnie - nie ma wielkich pieniędzy, więc nie ma korupcji, aktorstwa i całej zbędnej pedalskiej otoczki. Może nie ma też takich umiejętności, ale jest chęć gry w piłkę, a nie w teatrze.
bredzisz stary . oczywiście że jest korupcja i to pewnie większa niz na tych wysokich szczeblach. zawodnicy za pare stówek sprzedają mecze . sędziowie za pare tysięcy.
co do emocji. ciezko powiedziec czy na stadionie gdzie jest 50000 osob jest wiecej niz na wiejskich boiskach gdzie na meczu jest 100 osób .
Co jak co , ale do doboru koloru czcionki to ty masz poprostu talent
f................g
2014-09-13, 21:21
W Radomiu się kiedyś utrzymaliśmy wygrywając mecz z lokalnym rywalem. Ceną zwycięstwa była skrzynka piwa i kiełbasa gotowana, która została dostarczona na stadion w wielkim termosie na herbatę
Tyle na temat braku korupcji.
podziw ze chce się komuś jeździć na te mecze i obserwować