👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pisze się kitajec, nie zapominaj, że piszesz na Sadistic, a nie do Gazety Wyborczej.

UBcjaPOLSKA napisał/a:
Pisze się kitajec, nie zapominaj, że piszesz na Sadistic, a nie do Gazety Wyborczej.
no zmieniłem tego twojego kitajca

Nie jest zywa, tyko koles polewa ją sosem sojowym czy czymś innym słonym i to jakoś reaguje z wodą w ośmiornicy czy jakoś tak. Gdzieś o tym kiedyś czytałem

Emefee napisał/a:
Nie jest zywa, tyko koles polewa ją sosem sojowym czy czymś innym słonym i to jakoś reaguje z wodą w ośmiornicy czy jakoś tak. Gdzieś o tym kiedyś czytałem
![]()
dlatego napisałem że się rusza, nie że żyje

Jony sodu (od soli zawartej w sosie sojowym) przenikają przez ciało ośmiornicy i powodują skurcze mięśni. Żywe ośmiornice też się jada, ale mniejsze i nie na tym filmiku. Pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie