Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lewarek 2025-03-11, 20:39
3 zasady wpoił mi mój instruktor nauki jazdy:

1: zawsze patrz daleko przed maske
2: zawsze jesli mozliwe stawaj za wypadkiem - nie bedziesz czekał aż sprzatną zwłoki
3: zawsze uciekaj w stronę skąd ktoś/coś biegie..

Ile razy mi to auto uratowało a czasu ile ..
Zgłoś
DeLux 2025-03-11, 23:30
Po czarnym matole, po czarnym jedź
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-12, 3:23
Moje konto łowieckie bez użycia broni:

Samochody osobowe:
- 1 kot
- 1 pies
- 1 sarna (samochód należał do kolegi)
- 1 bażant hodowlany

Samochody ciężarowe:
- 1 pies
- 1 sarna
- 1 dzik
- kilka kotów

Ja nigdy na te stworzenia nie polowałem. Same mi pod kola, albo przed zderzak wbiegły.
Miałem szczęście i nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego na poj. jednośladowym.
Zgłoś
Gazi111 2025-03-12, 11:09
K🤬a miałem kiedyś podobnie nieprzyjemną sytuację. Jedziesz sobie spokojnie wioseczkami, aż tu nagle komuś z podwórka wyjebuje mieszanka owczarka z gownem dosłownie z zębami na sam zderzak. Nie było szans zahamować nawet więc poleciał jak Małysz w Willingen i tyle go było. Teraz już wiem że się nie omija, hamulec na p🤬de, wyjebiesz to wyjebiesz, ale się chociaż na czoło innemu nie wp🤬lisz.
Zgłoś