Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-11, 9:08 1
biedne psiecko
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 9:16
Cezzar napisał/a:

biedne psiecko

Psiecka nie byłoby mi zal... a to zwykły Pucek
Zgłoś
darayavahus 2025-03-11, 9:21 10
Jaki panikarz. Było jechać prosto i rozsmarować pchlarza jak nutelle.
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-03-11, 9:40 6
Miałem kiedyś podobną sytuację. Jadę autem między jakimiś wioskami, aż tu nagle taki szary bażant (samica) wyskoczył mi przed kołami. Też odruchowo próbowałem ominąć ptaka. Nic takiego się nie stało, najadłem się trochę strachu, bo gw🤬townie zahamowałem, zrobiłem przy tym ruch kierownicą. Pojechałem dalej. Później opowiedziałem o tym ojcu, a on na to, że jeszcze wylądował bym w rowie przez jakąś kurę. Tego dnia dowiedziałem się, że samica bażanta to kura (a samiec to kogut) 🤣 następnym razem spróbuję rozp🤬olić bez żadnego hamowania.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-03-11, 9:49 10
Jak pies wbiega pod koła, to nie wykonuje się żadnych manewrów, no może z wyjątkiem względnie spokojnego hamowania....
Zgłoś
Bahu 2025-03-11, 9:58
jak w złym momencie. Wszystko ładnie zsynchronizowane.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 10:09
Steven_Seagull napisał/a:

Miałem kiedyś podobną sytuację. Jadę autem między jakimiś wioskami, aż tu nagle taki szary bażant (samica) wyskoczył mi przed kołami. Też odruchowo próbowałem ominąć ptaka. Nic takiego się nie stało, najadłem się trochę strachu, bo gw🤬townie zahamowałem, zrobiłem przy tym ruch kierownicą. Pojechałem dalej. Później opowiedziałem o tym ojcu, a on na to, że jeszcze wylądował bym w rowie przez jakąś kurę. Tego dnia dowiedziałem się, że samica bażanta to kura (a samiec to kogut) 🤣 następnym razem spróbuję rozp🤬olić bez żadnego hamowania.

Nie życzę kur na drodze

Ja mieszkam na obrzeżach miasta, bardzo często, zwłaszcza wczesnym rankiem lub po zmroku wychodzą na ulicę bażanty, sarny, lisy... raz nawet łoś biegł elegancko środkiem ulicy.
Ale wiem o tych przechadzkach i staram się jechać czujnie.
Oby żadna kura lub też inny zwierz mi nie wpadł...
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-11, 11:24 1
JoSeed napisał/a:

Nie życzę kur na drodze

Na obrzeżach mojego miasta smyczy się więcej k🤬 niż kur.Też zaraza.Ale cóż ,trzeba włączyć wycieraczki i do przodu...

[ Dodano: 2025-03-11, 11:36 ]
Speedy Gonzales, on istnieje.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-11, 12:02
JoSeed napisał/a:

Psiecka nie byłoby mi zal... a to zwykły Pucek

a kto to Pucek? Jak to psiecka nie żal?
Zgłoś
K4ntaros 2025-03-11, 12:44
Wątpliwy technologicznie i społecznie kraj, a ujęcia z trzech kamer jak w Hollywodzie
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 13:14 1
Cezzar napisał/a:

a kto to Pucek? Jak to psiecka nie żal?

Pucek to to samo, co Burek, zwyczajny, nieskrzywiony pieseł
A psiecko to wynalazek debili i spaczonych wartości.
Zgłoś
KuBuX 2025-03-11, 14:04 1
J🤬y pchlarz część 3
Zgłoś
mam_racje 2025-03-11, 15:18
"Pucek to to samo, co Burek, zwyczajny, nieskrzywiony pieseł" - nie ma takiego słowa jak "pieseł", jest za to "pies".
Przestańmy kłaniać się: millenialsom, ostatnim pokoleniom, gimbazie i dzieciom neostrady.
"A psiecko to wynalazek debili i spaczonych wartości." - masz rację.
Zgłoś
Jacson 2025-03-11, 19:22
Ja na samochód powinienem sobie przyklejać co rozj🤬em: łoś, sarna, bażant, zając, gołąb, świnka morska(?)...nigdy nie hamuję ani nie skręcam gw🤬townie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie