Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ostateczne sp🤬olenie
żmij • 2025-05-23, 8:18
Jakbym ich jebnął samochodem, to kto byłby winny?
Gdzie są służby? Gdzie sprawa karna za narażenie zdrowia i życia wielu osób?
Gdzie mandaty za wtargnięcie na jezdnię i tamowanie ruchu?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
elim 2025-05-23, 18:49 2
Mnie ciekawi jak to jest że Pyta była w stanie znaleźć ich przed akcją, a policja nie...
Zgłoś
żmij 2025-05-23, 19:59 2
elim napisał/a:

Mnie ciekawi jak to jest że Pyta była w stanie znaleźć ich przed akcją, a policja nie...

No i w tym rzecz. Wszyscy wiedzą, tylko nie te leniwe c🤬je.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
smc 2025-05-23, 21:39
metyoo napisał/a:

nie zauważyłem, żeby dbali, wręcz przeciwnie, tworząc korki, przyczyniają się do wygenerowania większej ilości spal, niż byłaby wygenerowana podczas płynnego ruchu ulicznego... jeżeli widzisz w tym logikę to koniecznie zwiększ dawki leków!

Korki są wręcz zabójcze! Spada ciśnienie oleju i masz brak smarowania. Dlatego przyszłość widzę w wolnossących., gdzie masz mniej ruchomych części wymagających smarowania. Ilość spalin jest bez . Nie widzę w tym nic nielogicznego.
Leki niech biorą ci protestujący na ulicach.
Zgłoś
Yolanda 2025-05-24, 8:41
smc napisał/a:

Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.

Tobie przydołoby się zakręcić tlen.
Zgłoś
Trolik1 2025-05-24, 11:57
Spidzio napisał/a:

Trzeba zacząć wozić gaz pieprzowy

Albo puszkę szwedzkich rybek.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-05-25, 1:38
smc napisał/a:

Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.

Nie rycz. Dołożysz se na dolocie chińskie elektryczne turbo, które daje całe 0.02 bara doładowania. Skompensuje ci to 2-procentowy niedobór tlenu i będziesz dalej śmigał.

[ Dodano: 2025-05-25, 01:41 ]
PRESING23 napisał/a:

Jaka sprawa karna jak prezydent Warszawy jawnie ich wspiera? Trzeba ich gazować i kopać po mordach się nauczą wkoncu jak zęby wyplują

Najlepsze, że ci kretyni mu szkodzą przed wyborami, ale są tak tępi, że tego nie rozumieją. A może nie są tępi i szkodzą mu celowo? Ciekawe, kto im płaci.

[ Dodano: 2025-05-25, 01:47 ]
Rotten_fetus napisał/a:

W medialnych protestach chodzi o to żeby były medialne.
Media nagrywają o tym materiały.
Protesty stają się znane i rozpoznawalne.
Wiadomość idzie w świat.
Takie to proste, a wy dalej nie rozumiecie.
To tak samo jak z tym p🤬leniem brałna albo jabłonowskiego. Jakby nie media i wytykanie palcami to jak p🤬lą, to nikt by o nich nie usłyszał.

Tyle, że skutkiem jest wk🤬ienie społeczeństwa na wszystkich ekologów razem wziętych, nawet tych rozsądnych. A potem wybory wygrywa jakiś Trump i pozamiatane, nie ma już żadnej ekologii. W polskiej wersji to będzie PiSo-Konfa, która ich zamknie w pierdlu, a wszystkie ekologiczne programy skasuje w p🤬du. W wielkim stylu wróci węgiel i Passaty TDI.

To takie proste, a ty dalej nie rozumiesz. Oni też.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-25, 14:41
takie cwaniaki z was były jak panoszyli sie na zachodzie zapraszaliście ich do nas że wp🤬l zrobicie najwyżej pisiorom dupe po gównie wylizać możecie
Zgłoś
smc 2025-05-25, 19:01
TwójCzarnyPan napisał/a:

Nie rycz. Dołożysz se na dolocie chińskie elektryczne turbo, które daje całe 0.02 bara doładowania. Skompensuje ci to 2-procentowy niedobór tlenu i będziesz dalej śmigał

Turbina czy inne gówno na dolocie tylko zaburza przepływ powietrza.

Te okoz🤬by najpierw wymusiły stosowanie turbo, egr, kata, dpf, trzycynindrowych jednolotrówek, a teraz uśmiercają motoryzację.
Są sponsorowani przez żółtków, którzy rozoracowują nas jak chcą.

Ta łódka zabiera 9.000 sztuk elektryków na raz.

[ Dodano 2025-05-25, 19:08 ]
Ale szacun, że jako jedyny z komentujących przeczytałeś moją wypowiedź, bo nikt inny nie wie, co tak naprawdę napisałem
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-05-26, 23:43 1
smc napisał/a:

Turbina czy inne gówno na dolocie tylko zaburza przepływ powietrza.
Te okoz🤬by najpierw wymusiły stosowanie turbo, egr, kata, dpf, trzycynindrowych jednolotrówek, a teraz uśmiercają motoryzację.
Są sponsorowani przez żółtków, którzy rozoracowują nas jak chcą.
Ta łódka zabiera 9.000 sztuk elektryków na raz.

Turbo diesel jest spoko, będę jeździł do usranej śmierci. Oczywiście, bez EGR-a, DPF-a i SCR-a, a do katów nic nie mam, silnika nie zarzyna.

A ja myślę, że te wszystkie Zielone Łady, zakazy aut spalinowych i ETS-y wkrótce pójdą do kosza. Uśmierci je sama Bruksela, bo jeśli nie, to Unia nie przetrwa 10 lat i oni już to wiedzą. Chociaż nie do końca uśmiercą, po prostu zmienią je tak żeby straciły znaczenie i można było odtrąbić jakiś sukces.

smc napisał/a:

Ale szacun, że jako jedyny z komentujących przeczytałeś moją wypowiedź, bo nikt inny nie wie, co tak naprawdę napisałem

Przeczytali, ale nie zrozumieli. Tu prawie same dzieciaki teraz siedzą. Nie rozumieją co ma tlen do wolnossących, a do tego sarkazm, to już level na dużo.
Zgłoś