Gdzie są służby? Gdzie sprawa karna za narażenie zdrowia i życia wielu osób?
Gdzie mandaty za wtargnięcie na jezdnię i tamowanie ruchu?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Mnie ciekawi jak to jest że Pyta była w stanie znaleźć ich przed akcją, a policja nie...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.nie zauważyłem, żeby dbali, wręcz przeciwnie, tworząc korki, przyczyniają się do wygenerowania większej ilości spal, niż byłaby wygenerowana podczas płynnego ruchu ulicznego... jeżeli widzisz w tym logikę to koniecznie zwiększ dawki leków!
Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.
Trzeba zacząć wozić gaz pieprzowy
Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.
Jaka sprawa karna jak prezydent Warszawy jawnie ich wspiera? Trzeba ich gazować i kopać po mordach się nauczą wkoncu jak zęby wyplują
W medialnych protestach chodzi o to żeby były medialne.
Media nagrywają o tym materiały.
Protesty stają się znane i rozpoznawalne.
Wiadomość idzie w świat.
Takie to proste, a wy dalej nie rozumiecie.
To tak samo jak z tym p🤬leniem brałna albo jabłonowskiego. Jakby nie media i wytykanie palcami to jak p🤬lą, to nikt by o nich nie usłyszał.
Nie rycz. Dołożysz se na dolocie chińskie elektryczne turbo, które daje całe 0.02 bara doładowania. Skompensuje ci to 2-procentowy niedobór tlenu i będziesz dalej śmigał
Turbina czy inne gówno na dolocie tylko zaburza przepływ powietrza.
Te okoz🤬by najpierw wymusiły stosowanie turbo, egr, kata, dpf, trzycynindrowych jednolotrówek, a teraz uśmiercają motoryzację.
Są sponsorowani przez żółtków, którzy rozoracowują nas jak chcą.
Ta łódka zabiera 9.000 sztuk elektryków na raz.
Ale szacun, że jako jedyny z komentujących przeczytałeś moją wypowiedź, bo nikt inny nie wie, co tak naprawdę napisałem