Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ostateczne sp🤬olenie
żmij • 2025-05-23, 8:18
Jakbym ich jebnął samochodem, to kto byłby winny?
Gdzie są służby? Gdzie sprawa karna za narażenie zdrowia i życia wielu osób?
Gdzie mandaty za wtargnięcie na jezdnię i tamowanie ruchu?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-23, 10:18
Nie ostatnie, a pop🤬lone pokolenie - skrót pipi.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
ANALizator777 2025-05-23, 10:31 5
Kto jest za?

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
nowynick 2025-05-23, 10:33
JoSeed napisał/a:

Ej... aż tak?

Dopiero co życzyłaś im spotkania z TIRem...
Zgłoś
PRESING23 2025-05-23, 10:41 2
Jaka sprawa karna jak prezydent Warszawy jawnie ich wspiera? Trzeba ich gazować i kopać po mordach się nauczą wkoncu jak zęby wyplują
Zgłoś
JoSeed 2025-05-23, 10:41
nowynick napisał/a:

Dopiero co życzyłaś im spotkania z TIRem...

Ale nie ich bliskim... co oni winni, że im się potomstwo nie udało. Już i tak cierpią...
Zgłoś
Vectra88 2025-05-23, 10:43 3
W tym posranym kraju jakbyś ich rozjechał to nie dość że byś poniósł konsekwencje to przy okazji by Ci doj🤬i alimenty nawet jakbyś miał papiery że jesteś bezpłodny I w dodatku gej
Zgłoś
Rotten_fetus 2025-05-23, 10:45 2
W medialnych protestach chodzi o to żeby były medialne.

Media nagrywają o tym materiały.

Protesty stają się znane i rozpoznawalne.

Wiadomość idzie w świat.

Takie to proste, a wy dalej nie rozumiecie.

To tak samo jak z tym p🤬leniem brałna albo jabłonowskiego. Jakby nie media i wytykanie palcami to jak p🤬lą, to nikt by o nich nie usłyszał.
Zgłoś
pazuzu 2025-05-23, 11:11 5
smc napisał/a:

Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.

Postulaty słuszne, metody z dupy. Czy swoimi akcjami wzbudzają debatę o środowisku? Nie, jedyne co osiągają to wk🤬ienie ludzi. Chcą pomoc klimatowi, niech organizują jakieś spotkania w szkołach i tam już najmłodszym tłumaczą jak dbać o środowisko, niech zrobią kampanie informacyjną w necie i tv. Poza tym niech może swoje postulaty przedstawia w krajach które najbardziej szkodzą, usa, kanada, Rosja, cała Azja.
Zgłoś
Tassadar 2025-05-23, 11:17
Obuczajcie sobie platformę Lunde. Jak się da, prześledźcie wpłaty powiązane z Estratos digital chociażby. Jest tych firm więcej. Dziwnym trafem są to fundusze zagraniczne związane z demokratami usa, lub lewarami z europy. Sami z siebie za darmo by tam nie siedzieli. A tak, kasa płynie, robią bzdury myśląc, że przyczyniają się do czegoś wielkiego. Jak wszyscy komuniści w historii.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
smc 2025-05-23, 12:28
pazuzu napisał/a:

Postulaty słuszne, metody z dupy. Czy swoimi akcjami wzbudzają debatę o środowisku? Nie, jedyne co osiągają to wk🤬ienie ludzi. Chcą pomoc klimatowi, niech organizują jakieś spotkania w szkołach i tam już najmłodszym tłumaczą jak dbać o środowisko, niech zrobią kampanie informacyjną w necie i tv. Poza tym niech może swoje postulaty przedstawia w krajach które najbardziej szkodzą, usa, kanada, Rosja, cała Azja.

To raczej jest wina polityków. To oni ustawowo nakreślają kierunek, do którego należy się dostosować pod groźbą sankcji. wykończą każdego, kto nie nadąży, a jak widać świat nie lubi próżni i skośnie przejęli kawał świata elektrykami. Szkoda, bo szczyt ewolucji silników był w latach 90 (słynne TDI), a teraz czeka nas już tylko marazm.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-05-23, 12:50
Nie jestem za przemocą ale up🤬lił bym im chętnie te puste łby siekierą
Zgłoś
Kefir30 2025-05-23, 13:06
JoSeed napisał/a:

Ej... aż tak?

Tak. Aż tak. Niech społeczeństwo dziękuje Bogu że ja nie mam ani prawa jazdy ani samochodu bo ja bym tylko przyśpieszył i po nich przejechał po kilka razy. Dla takich śmieci nie mam najmniejszych wyrzutów sumienia.

[ Dodano: 2025-05-23, 13:12 ]
JoSeed napisał/a:

Ale nie ich bliskim... co oni winni, że im się potomstwo nie udało. Już i tak cierpią...

JoSeed.
Śmierć wszystkim którzy nie potrafią wychować swoich dzieci na porządnych obywateli. Znam na prawdę wielu ludzi którzy dostawali za dzieciaka solidne wp🤬le tak że usiąść nie mogli bo odp🤬lali akcje że głowa mała i wiesz co ? Teraz są LUDŹMI. Pomagają chętnie,są wolontariuszami,angażują się w pomoc innym.

A założę się że te małe c🤬le co siadają na ulicy to bezstresowe wychowanie mieli. To są następcy Hitlera czy Stalina. To są przyszli dyktatorzy lub terroryści.
Dlatego takich zabijać się powinno.
Zgłoś
metyoo 2025-05-23, 13:59 1
smc napisał/a:

Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.

nie zauważyłem, żeby dbali, wręcz przeciwnie, tworząc korki, przyczyniają się do wygenerowania większej ilości spal, niż byłaby wygenerowana podczas płynnego ruchu ulicznego... jeżeli widzisz w tym logikę to koniecznie zwiększ dawki leków!
Zgłoś
sensation87 2025-05-23, 16:29
wracaj zomo
Zgłoś
darek1234 2025-05-23, 18:25
Już wiem czemu ostatnie pokolenie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie