Jakbym ich jebnął samochodem, to kto byłby winny?
Gdzie są służby? Gdzie sprawa karna za narażenie zdrowia i życia wielu osób?
Gdzie mandaty za wtargnięcie na jezdnię i tamowanie ruchu?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Powinno byc oficjalne przyzwolenie na robienie z nimi co chcemy
Lać i patrzeć czy równo puchnie
Słońce mnie oślepiło i niechcący rozp🤬oliłem kilku
Ooooj, myslalam, że jednak znajdzie się jakiś litościwy tir... :/
J🤬 Warszawę i a warszawskich cwaniaków r🤬ać w dupę.
Ich rodzice ponieśli klęskę po całości. Banda debili.
smc
2025-05-23, 9:36
Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.
yellow87 napisał/a:
Ich rodzice ponieśli klęskę po całości. Banda debili.
Poniesienie klęski sugeruje, że ktoś chciał inaczej a ci ludzie rodziców mają tak samo sp🤬olonych jak oni sami. Zazwyczaj są to rodziny bez ojców a jak ojcowie są, to są pozbawieni testosteronu / macają swoje dzieci i przez to im się tak we łbach p🤬li. Widziałem wywiad z matką jednego z tych z🤬bów, była dumna z potomka.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Każdy, kto ma nierówno pod sufitem, może w dowolnym momencie, z jakiegokolwiek powodu zablokować drogę przyklejając się do niej. Mam tylko nadzieję, że są na to odpowiednie paragrafy, a kary są egzekwowane jak należy.
Jak dla mnie mass media to współpracują z takimi patusami..
Bo prawda taka że jak by nie mass media to by takie gówno rozgłosu nie miało.
Ktoś musi dawać cynk przed przyjazdem gdzie będą sie te z🤬by rozstawiać aby mass media mogły przyjechać i ich nakręcić bo tym debilom o rozgłos chodzi.
Jakby robili to po cichu to by policja przyjechała wyj🤬i ich i może na jakimś niszowym portalu przez chwile by sie jakieś info o tych debilach pojawiło i mało kto by wiedział.
smc napisał/a:
Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.
Jeżeli z🤬by z ostatniego sp🤬olenia popełnią grupowe samobójstwo, to więcej telnu zostanie dla planety.
Ich to bez kitu ktoś zajebiście sprytny sponsoruje... Ludzie się błyskawicznie wk🤬iają na ekologów i stają po stronie koncernów paliwowo-motoryzacyjnych 😉
Trzeba zacząć wozić gaz pieprzowy