Gdzie są służby? Gdzie sprawa karna za narażenie zdrowia i życia wielu osób?
Gdzie mandaty za wtargnięcie na jezdnię i tamowanie ruchu?
nie zauważyłem, żeby dbali, wręcz przeciwnie, tworząc korki, przyczyniają się do wygenerowania większej ilości spal, niż byłaby wygenerowana podczas płynnego ruchu ulicznego... jeżeli widzisz w tym logikę to koniecznie zwiększ dawki leków!
Jeśli nie Oststnie Pokolenie, to kto o nas zadba? Planeta sama się nie zregeneruje, za kilka lat możemy mieć 2% tlenu w powietrzu mniej, a to będzie skutkowało masowym wyginięciem silników wolnossących.
Będzie to katastrofa dla przyszłych pokoleń. Już teraz jest ich coraz mniej, żywotność się skraca i ostatnie sztuki będziemy oglądać już tylko na ilustracjach w książkach. Nie potrafię sobie wyobrazić świata bez nich.
Trzeba zacząć wozić gaz pieprzowy
Nie rycz. Dołożysz se na dolocie chińskie elektryczne turbo, które daje całe 0.02 bara doładowania. Skompensuje ci to 2-procentowy niedobór tlenu i będziesz dalej śmigał
Turbina czy inne gówno na dolocie tylko zaburza przepływ powietrza.
Te okoz🤬by najpierw wymusiły stosowanie turbo, egr, kata, dpf, trzycynindrowych jednolotrówek, a teraz uśmiercają motoryzację.
Są sponsorowani przez żółtków, którzy rozoracowują nas jak chcą.
Ta łódka zabiera 9.000 sztuk elektryków na raz.
Ale szacun, że jako jedyny z komentujących przeczytałeś moją wypowiedź, bo nikt inny nie wie, co tak naprawdę napisałem