📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

.:. napisał/a:
Bembols, szkoda, że już jesteś alkoholikiem, a taki młody. No cóż, nie miałeś wpływu na upadek PGR i następstwa patologiczne.
![]()
Ale Ty głupi jesteś, ale to u nas typowe, mało kumaci zawsze do władzy się pchają.
@Bembols, no tak możesz sobie wypić piwko (z czego ja też mogę tak wypić bo rodzice mają dom w mieście). Do sklepu może 20m mam. Poza roz🤬bywaniem maluchów i piciem macie tam jeszcze jakieś atrakcje? Bo w mieście dużo jest
Nie muszę daleko jechać na jakieś koncerty, do kina,wesołego miasteczka, zoo itp
Las też blisko, woda. I co chwila nowych ludzi się poznaje. A ty? Pewno 2 kumpli, jedną dziewczynę na was 3 masz i tylko chlanie + w lato kąpiel nad jakąś rzeką czy inną wodą.

proponuję wysłać film do policji, z pewnością ustalą kierowców prowadzących pod wpływem alkoholu, niezarejestrowanego samochodu bez OC.
taki mały trolling.
taki mały trolling.

dokladnie jakbym mogl decydowac gdzie sie uroodze to -----> wieś na 100% tam jest klimat a nie pryszczata gimbaza i 30latki z 22cm w bicku za kompem
"... mnie tu niema ..... bo mama będzie sie złościć..." widze ze umysł u niektórych rozwija się deczko wolniej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie