Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-14, 22:17
bardzo twórcze. byle do soboty, co?
Zgłoś
nie weszlo 2012-09-14, 22:20 1
Jednak młodzież umie się jeszcze bawić bez alkoholu!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 22:21
.:. napisał/a:

Bembols, szkoda, że już jesteś alkoholikiem, a taki młody. No cóż, nie miałeś wpływu na upadek PGR i następstwa patologiczne.

Ale Ty głupi jesteś, ale to u nas typowe, mało kumaci zawsze do władzy się pchają.
Zgłoś
Black Snake 2012-09-14, 22:36 2
@Bembols, no tak możesz sobie wypić piwko (z czego ja też mogę tak wypić bo rodzice mają dom w mieście). Do sklepu może 20m mam. Poza roz🤬bywaniem maluchów i piciem macie tam jeszcze jakieś atrakcje? Bo w mieście dużo jest Nie muszę daleko jechać na jakieś koncerty, do kina,wesołego miasteczka, zoo itp Las też blisko, woda. I co chwila nowych ludzi się poznaje. A ty? Pewno 2 kumpli, jedną dziewczynę na was 3 masz i tylko chlanie + w lato kąpiel nad jakąś rzeką czy inną wodą.
Zgłoś
Schabik 2012-09-14, 22:51
myślałem że to będzie ostatni dzień tego malucha z początku filmu
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 22:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teken 2012-09-14, 22:56
proponuję wysłać film do policji, z pewnością ustalą kierowców prowadzących pod wpływem alkoholu, niezarejestrowanego samochodu bez OC.
taki mały trolling.
Zgłoś
Echis 2012-09-14, 22:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2012-09-14, 23:18 1
Eh jaką to trzeba być p🤬dą żeby tak niszczyć auto. Żal patrzeć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:19
dokladnie jakbym mogl decydowac gdzie sie uroodze to -----> wieś na 100% tam jest klimat a nie pryszczata gimbaza i 30latki z 22cm w bicku za kompem
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-09-14, 23:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:46
Kurdebele, fajnie by się tak pobawić.
Zgłoś
RadzioC 2012-09-14, 23:49
"... mnie tu niema ..... bo mama będzie sie złościć..." widze ze umysł u niektórych rozwija się deczko wolniej
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-14, 23:52 1
Po tytule pomyślałem, że tego dzieciaka zabiją
Zgłoś
noe82 2012-09-14, 23:54
wszyscy się śmieją z wieśniaków, ale niestety biedaki z miasta to oni jeżdżą ciągnikami Lamborghini, a za za jedne plony kupili by biedne mieszkanie waszych rodziców i i babci na raz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem