📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.:. napisał/a:
Bembols, ojej, Ty jesteś ze wsi.
No jestem i powodzi mi się lepiej niż Tobie

Mam spokój i ciszę. Do sklepu 100m w którym mogę sobie kupić piwo i usiąść na ganku lub balkonie na waleta nie zważając na nikogo po czym sięgnąć po otwieracz i wypić sobie zimne piwko przy pięknych widokach na lasy i pola w świetle słońca i śpiewu ptaków. Życie na wsi jest piękne i ciche. Nigdzie mi się nie śpieszy. W życiu do hałasu i śmierdzących spalin przejeżdżających aut się nie wprowadzę.
robertoszym napisał/a:
dawaj 2 część. wkręciłem się w klimat
Mówisz i masz. Proszę Cie bardzo cz.2

Bembols, szkoda, że już jesteś alkoholikiem, a taki młody. No cóż, nie miałeś wpływu na upadek PGR i następstwa patologiczne.

.:. napisał/a:
Bembols, szkoda, że już jesteś alkoholikiem, a taki młody. No cóż, nie miałeś wpływu na upadek PGR i następstwa patologiczne.
![]()
Widocznie jak byłeś mały to Twój ojciec musiał dużo pić i bić. Wnioskuję to po Twoim urazie do alkoholu, skoro 1 piwo raz na jakiś czas to alkoholizm...

lapsikoss, to ten przy mostach warszawskich/pasterskiej, nie? widzialem go tam z tydzien temu ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie