podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Uuuu! Piękny obiektyw. Wprawdzie to nie elka, ale i tak trochę kosztuje.
To wogole Canon jest?
Maseczka rozumu raczej nie dodaje
Raczej nie mają wyboru. Gdyby ciebie dalej z pałami ganiali za nienoszenie i wlepiali mandaty, to też byś nadal nosił.
Kamera na dyszlu w trakcie jazdy… tera się dronów używa do takich zdjęć
Chyba żeby sąsiadkę pod prysznicem podglądać ,a nie nagrać film kinowy.

Uuuu! Piękny obiektyw. Wprawdzie to nie elka, ale i tak trochę kosztuje.
Ten obiektyw jest dużo droższy niż typowa Lka
To samochód Google wjeżdżając do Radomia...
Do Radomi nie da się wjechać, można tylo objechać
Raczej nie mają wyboru. Gdyby ciebie dalej z pałami ganiali za nienoszenie i wlepiali mandaty, to też byś nadal nosił.
Dostałem trzy mandaty. Każdy w wysokości 20 złotych za brak szmaty na ryju. O wielokrotnych "dyskusjach" z covidiotami wspominać nie muszę. Pozdrowienia dla pazuzu. Przeczytajcie teraz orzeczenia sądów najwyższych w Kanadzie i połowy stanów w USA. A dla zaimpregnowanych na dodanie dwa do dwóch polecam ósmą dawkę. Wyp🤬alam.
noś k🤬a dron wyszedłby taniej
265 tysi bez cła
oj tamten miał ryskę na obudowie i chciałem mieć nieporysowany hahaah
bhphotovideo.com/c/product/1332908-REG/angenieux_311180_optimo_19_5_to_94mm.html
W pierwszych sekundach, gdy to obejrzałem myślałem, że jakiś czubek elektryk jedzie u góry w koszu tudzież wózku.
Czuję się zawiedziony.

Dostałem trzy mandaty. Każdy w wysokości 20 złotych za brak szmaty na ryju. O wielokrotnych "dyskusjach" z covidiotami wspominać nie muszę. Pozdrowienia dla pazuzu. Przeczytajcie teraz orzeczenia sądów najwyższych w Kanadzie i połowy stanów w USA. A dla zaimpregnowanych na dodanie dwa do dwóch polecam ósmą dawkę. Wyp🤬alam.
A ja nie nosiłem i nie dostałem żadnego mandatu