Komunikat o wkroczeniu Niemców do Warszawy. 30.09.1939
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2011-10-16, 12:59
Polen, Polen über Alles.
Aż mi ciarki przeszły.
Wielki szacunek dla walczących polaków.
podpis użytkownika
I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Konto usunięte
2011-10-16, 14:06
I to jest radio z historią.
Konto usunięte
2011-10-16, 14:28
A teraz pajace w różowych koszulkach z grzywką na pół mordy, mieli o co walczyć.
a dzis jakas stacja by takie cos nadala ? juz widze jak np. w rmf fm albo w radiu zet komunikat tego typu leci lol
Nie wiem jak Wy ale ja jestem dumny, że jestem POLAKIEM!
forumowy patriotyzm jest tak samo beznadziejny jak napinanie się, także darujcie sobie komentarze takie jak ten powyżej...
po nicku mogę wnioskować że jesteś "polakiem" pochodzenia najprawdopodobniej ż🤬dowskiego, i jak sądzę nie lubisz polaków i tak samo jak wszyscy ż🤬dzi uważasz że wszystko co jest w Polsce jest ż🤬dowskie... ostatnio w radiu słyszałem wypowiedź pewnego ż🤬da który mówił że nie powinno tutaj być polaków, co oni w ogóle robią w Polsce, wszystko jest ż🤬dów, oni najbardziej stracili na wojnie, i to Polacy powinni im to wszystko oddać... jak dla mnie taki pogląd jest żałosny, i to co napisałeś jeszcze bardziej... jebnij się w czoło i przemyśl to jeszcze raz...
Wczoraj znajomemu jakieś dokumenty skanowałem i na jednym było takie coś
podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
@Amiga
Chodzi Ci o to, że się źle zeskanowało ?
O ile sie nie myle to przemowienie Stefana Starzyńskiego, az ciarki mnie przeszly. Bóg Honor Ojczyzna
Konto usunięte
2011-10-16, 18:21
J🤬e szwaby!
Konto usunięte
2011-10-16, 18:22