Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
majeńka Wczoraj 7:43 3
A skąd wiesz że zawał? Ja bym się nie odważyła pić z tego nalewatora.
Zgłoś
Canton Wczoraj 8:06 21
To co tam było w butelce? Metylowy?

A z drugiej strony, film mnie zaskoczył, myślałem że tam samochód wjedzie na pełnej.
Zgłoś
Apages Wczoraj 8:13 10
Królewska śmierć!Bez respiratora,odleżyn i łaski tortur w DPS-ie...😁
Zgłoś
anneczkaa Wczoraj 10:34 2
No to huop doznał tętniaka mózgu, udar, zakrzep ✨ Albo w instrybutorze była naprawdę mocna woda 🤪
Zgłoś
Tomilidżons1984 Wczoraj 13:16 5
To był duch puszczy. Poniewiera jak mało co, tylko dla twardzieli. Wiem bo jestem z Podlasia
Zgłoś
Tweed Wczoraj 14:52 1
Canton napisał/a:

To co tam było w butelce? Metylowy?
A z drugiej strony, film mnie zaskoczył, myślałem że tam samochód wjedzie na pełnej.

Właśnie miałem napisać, że albo auto albo butla z gazem, a tu proszę - gruźliczanka (może z Indii?) zrobiła robotę
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 17:45 4
Moim zdaniem jednak serce. Woda z Gangesu nie zabija tak szybko
Zgłoś
Tomilidżons1984 Wczoraj 19:37 1
@JoSeed: to był nasz duch puszczy Joanno, a gość po prostu miał słabą głowę. Jakby pobył na Podlasiu z pół roku to by przeżył
Zgłoś
mun66 Wczoraj 20:14 1
To dobrze, ze od razu zrobili masaż serca i wznowili oddychanie.
Zgłoś
ufok Wczoraj 21:28
Częste picie skraca życie
Zgłoś
roybatty Wczoraj 22:55 1
Ale że się pozostali choć odrobinę zainteresowali to szok jak na azjatyckie standardy
Zgłoś
Qcaracha Wczoraj 23:57
Co by musialo być w tej butli, żeby tak gw🤬townie padł po jednym łyku, zresztą tak naprawde nie wiadomo czy zszedł czy tylko zasłabł. Wylgląda to na odcięcie, prędzej atak serca, wylew niekoniecznie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem