Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
K................o 2015-03-26, 17:44 8
Nie oglądałem ale afera wokół niego przypomina że słynnym i bogatym to chyba wszystko można ...
Zgłoś
M................l 2015-03-26, 18:00 30
Keijiro napisał/a:

Nie oglądałem ale afera wokół niego przypomina że słynnym i bogatym to chyba wszystko można ...

Problem w tym iż BBC w imię poprawności politycznej od dawna próbowało "odstrzelić" Clarksona. Teraz drobny incydent ( za który zresztą przeprosił ) stał się pretekstem do wywalenia go. Zaś na incydenty takiego Jimmego Savile'a BBC przymykało oczy.
Zgłoś
lobominator 2015-03-26, 18:02 11
Zobaczymy. Jak oglądalność spadnie bez Clarksona, to producent w podskokach, z flaszeczką i przeprosinami sam pobiegnie do niego, żeby wrócił. Biznes is biznes. A wtedy Clarkson wycedzi mu soczyste, prosto z głebin serca, szczere "wyp🤬alaj".
Zgłoś
~Beny 2015-03-26, 18:13 19
lobominator napisał/a:

Zobaczymy. Jak oglądalność spadnie bez Clarksona, to producent w podskokach, z flaszeczką i przeprosinami sam pobiegnie do niego, żeby wrócił. Biznes is biznes. A wtedy Clarkson wycedzi mu soczyste, prosto z głebin serca, szczere "wyp🤬alaj".

Już spadła
"W niedzielę BBC 2 zamiast nowego odcinka „Top Gear” wyemitowało powtórkę dokumentu „Red Arrows: Inside the Bubble”. Efekt? Przed telewizorami zasiadło zaledwie 1,3 mln widzów, czyli o 4 mln mniej niż podczas emisji ostatniego odcinka „Top Gear” tydzień wcześniej"

A mówią, że nie ma ludzi niezastąpionych

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Wykalaczek 2015-03-26, 18:18 11
ja p🤬le nie rozumiem fenomenu tego dziada nie dobrze mi sie robi jak na niego patrze jakis k🤬a celebryta zasrany
Zgłoś
DmNQ 2015-03-26, 18:20
Co to tutaj robi?
Zgłoś
S................i 2015-03-26, 18:28 180
Wykalaczek napisał/a:

ja p🤬le nie rozumiem fenomenu tego dziada nie dobrze mi sie robi jak na niego patrze jakis k🤬a celebryta zasrany

A ja nie rozumiem jak takie sp🤬oliny twojego pokroju trafiają w klawisze?
Nie k🤬a celebryta a prezenter który swoją marke tworzył latami i nie musiał przy tym świecić dupą.
Z resztą z kim ja k🤬a dyskutuję...
Zgłoś
lobominator 2015-03-26, 18:30 48
Wykalaczek napisał/a:

Boś młody.
Top Gear to już klasyka.
Pokaż mi drugi taki program motoryzacyjny, prowadzony przez takich jajcarskich prowadzących. Top Gear bez Clarksona i Hammonda to jak 'Koło Fortuny' bez Pijanowskiego i Magdy, jak "Czar Par" bez Ibisza i jak "1 z dziesięciu" bez Sznuka. Więc przestań pyskować i wypij domestos na ból dupy.
Zgłoś
Moby_Dick 2015-03-26, 19:15 20
Nie bedzie nam c🤬jec wiecej poloneza obrazal

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
maxximal 2015-03-26, 19:38 7
I tak oto już zupełnie nic nie trzyma mnie przy posiadaniu telewizora w domu
Zgłoś
toto92 2015-03-26, 19:39 4
no i c🤬j , można wyp🤬olić telewizor w p🤬du
Zgłoś
Suspens 2015-03-26, 19:40 5
Tak w krzywym zwierciadle:

Clarkson- BBC- kilkadziesiąt milionów widzów- "Wypp🤬laj"

Durczok- TVN- kilkaset lemingów- "Wróć Duroo, wróć!"

Polska kilka er przed mudzinami
Zgłoś
h................1 2015-03-26, 19:43 2
Też p🤬lę, nigdy w życiu nie włączę BBC Top Gear bez tego "dziada" to nie to samo. Tyle lat spędzonych razem, że aż smutno się robi jak człowiek pomyśli.
Zgłoś
Gieniu 2015-03-26, 19:50 3
Dla mnie to Clarkson może nap🤬lać innych i niech go jeszcze przepraszają że sobie ręce potłukł Top Gear to najlepszy niefabularny program jaki kiedykolwiek powstał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie