👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednego, niedoszłego sołdata WDW mniej. Ukraińcy zaoszczędzą amunicję. Szkoda, że pozostali skoczkowie tak nie skończyli.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
A co to znaczy buktakchcieć? I przez to, że on buktachciał, to spadł ;D
Może nie przeżył, ale przynajmniej wylądował. Wyszło średnio czyli dobrze.
Widać, że doświadczony skoczek.
Pod koniec lotu nie walczył, wiedział co go czeka.
Pod koniec lotu nie walczył, wiedział co go czeka.
Nie znam się na skakaniu ze spadochronem, ale czy w takiej sytuacji nie lepiej zamiast próbować rozplątać linki do czaszy spadochronu to spróbować zacząć się obracać odwrotnie do skrętu linek?
Wiem, że łatwo powiedzieć, ale wydaje się łatwiejszym poruszyć swoją masę niż próbować tego samego ze spadochronem. Siła odśrodkowa i brak punktu podparcia pewnie nie ułatwiają zadania, ale czy jakiś sadol zna to hobby bliżej i może się wypowiedzieć?
Wiem, że łatwo powiedzieć, ale wydaje się łatwiejszym poruszyć swoją masę niż próbować tego samego ze spadochronem. Siła odśrodkowa i brak punktu podparcia pewnie nie ułatwiają zadania, ale czy jakiś sadol zna to hobby bliżej i może się wypowiedzieć?

Buktakchciał to jakaś fachowa nazwa błędu w sztuce spadochroniarskiej?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie