noizz.pl/spoleczenstwo/twoj-weekend-kiedys-erotyczny-dzis-feministyczn...
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Przyznaję, że laski są bardziej zboczone, np. dwie ostatnie z rzędu zrobiły mi bez wcześniejszych konsultacji rimming przy okazji robienia loda i lizania jajek, pomimo, że sam nigdy bym nie odważył się tego zaproponować po ledwie kilku miesiącach znajomości. Przyznaję, że było to całkiem przyjemne
A co do "Twojego Weekendu" to troszę szkoda bo wychowałem się z tym czasopismem i wiele razu pod nie waliłem...
Daj spokój mi kiedyś dwie panny (siostry) zaczęły opowiadać jak własnemu bratu ciotecznemu zaproponowały wzajemne igraszki oralne (16 i 19 lat panny), myślałem, że fantazjują a one wieczorem powtórzyły to ze mną
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Daj spokój mi kiedyś dwie panny (siostry) zaczęły opowiadać jak własnemu bratu ciotecznemu zaproponowały wzajemne igraszki oralne (16 i 19 lat panny), myślałem, że fantazjują a one wieczorem powtórzyły to ze mną
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.podpis użytkownika
Szkoda gadać.podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...