📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Jednak lepiej dać to parę złociszy na zupę i komfortowo jechać niż wdychać te chloroformy.

3/4 z tych ludzi to sloiki ktorymi gardze
a scena na 90 % z pod wiatracznej

JADoktor napisał/a:
3/4 z tych ludzi to sloiki ktorymi gardze
Bo 75% ludzi z Warszawy to tzw "słoiki" bo prawdziwi Warszawiacy zginęli podczas powstania i ktoś musiał ich zastąpić. Łącznie z Twoimi przodkami.

a ja wiem ze mozna za 120 przez 3 miechy jezdzic po wawie non stop. inni tez wiedza:)a nawet za 70 zl mozna:)
warszawski ztm nie jest zły, mają corza lepsze tramwajosy i autobusosy, a ze warszawiaki walą potem to inna bajka. i mogło by byc wiecej pojazdow wtedy było by zaje....
warszawski ztm nie jest zły, mają corza lepsze tramwajosy i autobusosy, a ze warszawiaki walą potem to inna bajka. i mogło by byc wiecej pojazdow wtedy było by zaje....

Za 3,2,1... Zaczynamy pojazd na słoiki(ból dupy prawdziwych Warszawiaków z rodowodem, szczepionych, odrobaczonych itp. )

Nie cierpię Warszawy. Brzydkie miasto i ten ścisk wszędzie.

Nie jestem nawet z Warszawy, po prostu nie mam uprzedzeń budowanych na bazie swoich kompleksów spowodowanych pochodzeniem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie