podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Filmik jest arcyciekawy i arcysadystyczny.
Kolesie szlifowali kadłub z włókna węglowego diaksem xD
A to tylko jeden z wielu przykładów sp🤬olenia podczas budowy i użytkowania.
Typ zbudował najbardziej przekombinowaną komorę do eutanazji ever xD
Nie mogłem uwierzyć, gdy dowiedziałem się z innego materiału na youtube, że to robili. Po prostu masakra jakaś.
Mam taką osobę w rodzinie, to jest syndrom wszechwiedzącego, narcyzm i ignorancja.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Głupi dzieciaku xd
Drugi rudy .... Oglądaj sobie takie badziewia , będziesz mógł zabłysnąć w towarzystwie nerdów i opowiedzieć jak im się nie udało ....później obejrzyj AdBustera z wytrzymałością worków na śmiecić i opowiedz który z nich jest najmocniejszy
Nie obejrzałem jeszcze do końca to nie wiem, ale zakładam że mieli obawy?
To Ci streszczę że Ci co zginęli to też i chcieli albo zginąć, albo czuć że są jedynymi na świecie z🤬bami z zj🤬ymi mózgami. Bo na tym polegała cała zabawa
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Głupi dzieciaku xd
Czasem są tacy ludzie co nie mają świadomości jakimi są prostakami
[ Dodano: 2025-06-28, 15:11 ]
Drugi rudy .... Oglądaj sobie takie badziewia , będziesz mógł zabłysnąć w towarzystwie nerdów i opowiedzieć jak im się nie udało ....później obejrzyj AdBustera z wytrzymałością worków na śmiecić i opowiedz który z nich jest najmocniejszy
Podnieca cię aby pokazywać jakim jest się przychlastem? hehe
Czasem są tacy ludzie co nie mają świadomości jakimi są prostakami
Podnieca cię aby pokazywać jakim jest się przychlastem? hehe
Głupi dzieciaku xd
Misja była potrzebna by wydobyc skrzynkę don perignon i sprzedać na aukcji dla zarobasow ...Jak lubicie oglądać nieudaczników to możecie popatrzeć się w lustro 😎
Jak lubicie oglądać nieudaczników to możecie popatrzeć się w lustro 😎
Dobrze waldemar idź już w c🤬j i weź nie p🤬l....hehe
To Ci streszczę że Ci co zginęli to też i chcieli albo zginąć, albo czuć że są jedynymi na świecie z🤬bami z zj🤬ymi mózgami. Bo na tym polegała cała zabawa
Titan schodził 14 razy do wraku Titanica.
[ Dodano 2025-06-28, 19:11 ]
Pasażerowie szybko zginęli w kilka milisekund - czyli mamy nowy rekord świata

Gdyby było nagranie z implozji to byłoby ciekawiej i trwało by z 20 sec xc
W 3 części jest w końcu nagranie z implozji. I to nie jedno! Mikrofony podwodne jedne, mikrofony podwodne drugie no i wisienka na torcie nagranie video ze statku-matki jak dotarło uderzenie. Jeden typ na nagraniu od razu się zorientował xD
[ Dodano 2025-06-28, 22:07 ]
Oglądałeś wszystkie trzy odcinki?
Tam było więcej takich akcji
Np: rura od odkurzacza ciągnięta sznurkiem by spuścić balast
Albo metalowe odważniku na zewnątrz zrzucane przechodzeniem ludzi na prawą burtę albo lewą xD
Pomijając fakt że to było sklejone klejem
Nie wiem co ci ludzie sobie myśleli ale ja bym nie wsiadł do tego, choć nie jestem żadnym specjalistą
Tak na zdrowy rozum
Tak oglądałem wszystkie 3, co tam się wyprawiało to ludzkie pojęcie przechodzi.
Mam nadzieję, że w Boeingu nie odp🤬lają takiej maniany, ale po ostatnich wypadkach zaczynam wątpić xD
podpis użytkownika
Im więcej samobójców, tym mniej samobójców