📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Uzi99 napisał/a:
Ciekawe .... Wyłączyłem po 20 sec
Bo to film na ludzi inteligentnych, mających IQ więcej niż pomarańcza. Włącz sobie jakiegoś tik toka z nastolatkami srajacymi sobie na klatę, to twój poziom 💁♂️
psyhepl napisał/a:
Nie wiem co ci ludzie sobie myśleli ale ja bym nie wsiadł do tego, choć nie jestem żadnym specjalistą
Tak na zdrowy rozum
A słyszałeś co mówili świadkowie na końcu?
PsikutaBezS napisał/a:
A słyszałeś co mówili świadkowie na końcu?
Nie obejrzałem jeszcze do końca to nie wiem, ale zakładam że mieli obawy?
Kurde jak ludzie chorują to im się ogranicza dostęp do leczenia bo nie ma kasy a tu bo ktoś sobie chciał popływać i zobaczyć Titanica gdzie są już roboty które mogą na żywo wszystko zobrazować. I tyle osób i sprzętu zaangażowanych w to wszystko, przecież koszta tej akcji poszły w miliony dolarów, chore.
Glauberyt napisał/a:
Kurde jak ludzie chorują to im się ogranicza dostęp do leczenia bo nie ma kasy a tu bo ktoś sobie chciał popływać i zobaczyć Titanica gdzie są już roboty które mogą na żywo wszystko zobrazować. I tyle osób i sprzętu zaangażowanych w to wszystko, przecież koszta tej akcji poszły w miliony dolarów, chore.
Prawdziwe miliony to by kosztowało gdyby ta łódka to nie był taki bubel jak z odpustu hehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie