-Co jet bardziej bezużyteczne od murzyna bez rąk?
-Ostatnia kromka w chlebie tostowym.
ej k🤬a, prawda jest taka, że zawsze zostaje jedna, ostatnia, p🤬lona piętka która nadaje się tylko do wyj🤬ia

nawet o tym stronkę na fb zrobili:
facebook.com/parzystetosty?fref=ts
L................7
2014-01-18, 21:52
Całkiem dobry kawał
b................z
2014-01-18, 22:09
@pumba zrobiłeś sobie 2konto na sadolu "BlackBitch" i teraz grasz debila i dodajesz komentarz ze zj🤬a stronką żeby wyłudzić LAJKI. K🤬a jesteś pop🤬lony
Za chwile wpadnie Bongman i powie, jak to jest mieć parzystą liczbę kromek w chlebie tostowym.
Zawsze można zrobić kanapkę z chlebem
Ja kroję ją na pół i robię półtosta
bydgoszcz, Tak serio to mnie masz, dobry kumpel założył stronę i prosił o pomoc, a Przyjacielowi nie wypada odmówić. Do lajkowania nikt nie zmusza, a jak "dowc🤬as" wydaje się komuś ok, to chyba nikt nie ucierpi.
kładziesz ser na kromkę ( dodatki wedle uznania ) i do piekarnika.
Mniej przydatna jest damska toaleta w meczecie.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
R................y
2014-01-19, 1:17
Ja tam wp🤬lam wszystko, piętka też dobra z masełkiem, nie ma takiego marnowania jedzenia.
Zostawiasz ostatnią kromkę aż kupisz nowy chleb, jak z nowego chleba zostanie ostatnia, czekasz aż kupisz nowy chleb, jak z nowego...
Nie ma nic bardziej bezużytecznego od murzyna z rękami czy bez
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
jak to nie ma? a cygan z dzieciakiem? xD
_................_
2014-01-19, 10:58
Niby dlaczego? Przecież są jeszcze "wyskakujące" tosty, po pierwsze, a po drugie, przecież można zjeść taką bez opiekania. Ech, problemy pierwszego świata...
i................y
2014-01-19, 11:30
Ja tam nie mam tostera, tosty robię na patelni grillowej i nie mam takich problemów. Poza tym odsłonięty tost lepiej smakuje niż taki zabudowany i więcej dodatków się zmieści, bo nie trzeba go prasować w tosterze.