kompilacja stluczek, kolizji, wypadków, wymuszeń. Z Drogi TV
Ty chyba masakry nie widziałeś...
Same świeżynki...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
prawie świeżynki , muzyczka z ostatniego to już prawdziwy sadyzm
Nie no serio kto słucha radia maryja w samochodzie?
@up
Ty pewnie wolisz w domu
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Co ten debil tym tirem odp🤬lił ?
ostatni filmik Białystok

Kopernika wiejska radio ma ryja w samochodzie to przegiencie
L................a
2017-04-28, 0:43
łotefak, k🤬a
Widzę, że polackie bydło w normie. Parafrazując tytuł znanej książki - w cebulandii bez zmian.
n................f
2017-04-28, 0:48
3:14 - na harda z tym
b0r000 napisał/a:
Nie no serio kto słucha radia maryja w samochodzie?
Niby po czym wnioskujesz, że słucha tego radia? O ile mi wiadomo, nie tylko RM ma monopol w Polsce na transmisje nabożeństw. Równie dobrze mogło to być np. RMF, nie kojarz wszystkiego z rozgłośnią Rydzyka.
Ja słucham czasami RM. Mają zajebiste programy publicystyczne. Daleko wszystkim tvnom, tvpisom i innemu badziewiu do poziomu prowadzenia wywiadów i rozmów do dziennikarzy RM. Aż dziwnie się słucha, gdy dziennikarz zadaje pytanie i ani słowem nie wp🤬la się w wypowiedź adwersarza.
Ten z 0:28 to jakiś niedoj🤬y. Najpierw twardo jedzie na grubość lakieru z innym idiotą, który ewidentnie nie ma zamiaru trzymać się swojego pasu, potem rozp🤬ala ptaka, a zaraz wp🤬li się na pełnej k🤬ie na skrzyżowanie wyjeżdżając spod znaku stop
b................5
2017-04-29, 19:08
C🤬j z 1:05 mógłby się najpierw nauczyć po rondach jeździć zanim zacznie wrzucać filmiki do netu. Za skręcanie w lewo z prawego pasa jest mandat. Jak mnie takie coś wk🤬ia, to ludzkie pojęcie przechodzi.