Choćbyś otrząsał nie wiem jak dokładnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie

Szczacie w gacie czy co? Ostatnia kropla przeważnie idzie w majtki chyba że się nie nosi...
podpis użytkownika
Chwilowo żadnych okazji do stworzenia tematu nie miałem ale jeżeli uda mi się znaleźć albo przejedzie po moim czole tramwaj to na pewno to wrzucę.
Choćbyś strząsał dwa tygodnie, zawsze kropla wpadnie w spodnie.
podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
pacyfista napisał/a:
z opszczanymi gaciami.
Chyba w słownik ortograficzny wytarłeś...

Choć byś go ściska, skręcał i potrząsał bracie, to pamiętaj, że ostatnia kropla zawsze pójdzie w gacie.
pacyfista napisał/a:
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?

Aragon1988 napisał/a:
a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?
Wtedy taka przyzwoitka ani chybi wyciera łapami

@up
Dlatego przyzwoici mężczyźni zawsze maja przy sobie rolką papieru
Dlatego przyzwoici mężczyźni zawsze maja przy sobie rolką papieru

@up
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
@pacyfista
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
pacyfista napisał/a:
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.

@Ecne
I na to jest sposób, cewka moczowa po włożeniu do majt "wyrzuca" ostatnią kroplę, wtedy robisz taki myk, wyciągasz szybko fujarę i kroplę wp🤬lasz do kibla/pisuaru. Ja już robię tak z przyzwyczajenia i gacie są suchutkie i szczęśliwe.
I na to jest sposób, cewka moczowa po włożeniu do majt "wyrzuca" ostatnią kroplę, wtedy robisz taki myk, wyciągasz szybko fujarę i kroplę wp🤬lasz do kibla/pisuaru. Ja już robię tak z przyzwyczajenia i gacie są suchutkie i szczęśliwe.