📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Choćbyś otrząsał nie wiem jak dokładnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie

Szczacie w gacie czy co? Ostatnia kropla przeważnie idzie w majtki chyba że się nie nosi...
pacyfista napisał/a:
z opszczanymi gaciami.
Chyba w słownik ortograficzny wytarłeś...

Choć byś go ściska, skręcał i potrząsał bracie, to pamiętaj, że ostatnia kropla zawsze pójdzie w gacie.
pacyfista napisał/a:
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?

Aragon1988 napisał/a:
a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?
Wtedy taka przyzwoitka ani chybi wyciera łapami

@up
Dlatego przyzwoici mężczyźni zawsze maja przy sobie rolką papieru
Dlatego przyzwoici mężczyźni zawsze maja przy sobie rolką papieru

@up
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
@pacyfista
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
pacyfista napisał/a:
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie