janusz_biznesu napisał/a:
Tyle lat szkoły, ciężkich studiów, nocy zarwanych nad książkami, żeby na koniec pedałom zabawki z dupy wyciągać...
Za 30 koła miesięcznie, to czemu nie?
maki1981 napisał/a:
Wyobraźcie sobie, jak ciężko jest to połknąć bez zadławienia i że to dało radę przejść przez cały układ trawienny? Według mnie należy się podziw a nie szydzenie.
Też miałeś z tym problem?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
JoSeed napisał/a:
Proponuję od razu podpisać DNR. I życzę sporo zdrówka i tym samym braku lekarza, gdy będzie potrzebny.
Od lat mam w dupie medycynę rockefellerowską. Leczę się sam, jem proste jedzenie i mam W DUPIE bandę sprzedajnych kurew. Niczego nie podpisuję oprócz tego, że nie wyraziłem zgody na użycie moich organów do przeszczepów... czytaj: nie będą mogli mnie ograbić z narządów za życia, czyli mnie wypatroszyć żywcem. Reszta mnie nie obchodzi, także trafiłeś jak kulą w płot.
Kiełbasa??? Myślę, że tak ją robią. Nadal absolutnie pyszne, jeśli mnie pytasz.
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Tyle lat szkoły, ciężkich studiów, nocy zarwanych nad książkami, żeby na koniec pedałom zabawki z dupy wyciągać...
Może więcej opowiesz nam o swojej pracy?
bravo86 napisał/a:
Może więcej opowiesz nam o swojej pracy?
Nic poza tym się nie dzieje🤣
Nie mam pojecia dlaczego sie im pomaga. Powinni zostac wysmiani i oddelegowani ze szpitala. A jak umrze na nagrobku napisac przyczyne.