📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

janusz_biznesu napisał/a:
Tyle lat szkoły, ciężkich studiów, nocy zarwanych nad książkami, żeby na koniec pedałom zabawki z dupy wyciągać...
Za 30 koła miesięcznie, to czemu nie?
maki1981 napisał/a:
Wyobraźcie sobie, jak ciężko jest to połknąć bez zadławienia i że to dało radę przejść przez cały układ trawienny? Według mnie należy się podziw a nie szydzenie.
Też miałeś z tym problem?
JoSeed napisał/a:
Proponuję od razu podpisać DNR. I życzę sporo zdrówka i tym samym braku lekarza, gdy będzie potrzebny.
Od lat mam w dupie medycynę rockefellerowską. Leczę się sam, jem proste jedzenie i mam W DUPIE bandę sprzedajnych kurew. Niczego nie podpisuję oprócz tego, że nie wyraziłem zgody na użycie moich organów do przeszczepów... czytaj: nie będą mogli mnie ograbić z narządów za życia, czyli mnie wypatroszyć żywcem. Reszta mnie nie obchodzi, także trafiłeś jak kulą w płot.
Kiełbasa??? Myślę, że tak ją robią. Nadal absolutnie pyszne, jeśli mnie pytasz.
Tyle lat szkoły, ciężkich studiów, nocy zarwanych nad książkami, żeby na koniec pedałom zabawki z dupy wyciągać...
Może więcej opowiesz nam o swojej pracy?
bravo86 napisał/a:
Może więcej opowiesz nam o swojej pracy?
Nic poza tym się nie dzieje🤣
Nie mam pojecia dlaczego sie im pomaga. Powinni zostac wysmiani i oddelegowani ze szpitala. A jak umrze na nagrobku napisac przyczyne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie