W zeszły weekend odbyła się ostatnia pojeżdzawka na Staniewickiej w Warszawie w której brałem udział swoim Clio i pojechałem II Miejsce. P.S. Materiał własny
Enjoy!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste te subaru! Dobry wydźwięk.
Extra hobby!!! Powodzenia. Powiedz, co zmieniałeś w Clio ?
Phi, też mi wyczyn 2 miejsce...3 startujących przy czym jeden nie ukończył... heheh
Mercury001 napisał/a:
Extra hobby!!! Powodzenia. Powiedz, co zmieniałeś w Clio ?
W Clio silnik na razie seria tylko z małym programem, zmieniony wydech i dolot

1.6. 16v i całe 120 koni
To jest dopiero koleś nie dość, że 3 miejsce zdobył to jeszcze nam wszystko filmuje :] brawo
Pytanie ktoś się orientuje czy na śląsku lub przy Krakowie są jakieś miejsca(tory) do wyszalenia się?
"brałem udział swoim Clio" jak francuz mógł zając 2 miejsce? ;O
konto usunięte
2015-04-06, 11:20
abef6600 A co jest złego w Clio? Czyżby znowu motoryzacyjny znawca co to się nasłuchał że francuzy są BE?
ja bym się wstydził w takim clio, tym bardziej w tej yaris, Boże.... prawie jak Sosnowiec-extra championshit
Tomasz to jakaś twoja rodzina?
@kapac: dlaczego "ostatnia"? Przenoszą się gdzieś?
divi napisał/a:
@kapac: dlaczego "ostatnia"? Przenoszą się gdzieś?
Tak, na razie nie wiadomo jeszcze gdzie...
T3rror napisał/a:
Tomasz to jakaś twoja rodzina?
Niestety nie