Siema Sadole, kilka miesięcy temu, powstała inicjatywa w naszej grupie, aby stworzyć amatorski film o tematyce gangsterskiej (tak tak gadajcie co wam się zachce o tym) oto trailer naszego filmu który będzie trwać około 20min. Film będzie zawierał dużą ilość Rasizmu, Czarnego Humoru jak i konszachtów z Ruskimi. jeżeli kogoś to interesuję, jestem tym mongołem z pierwszego planu w pierwszych sekundach filmu.
Ps. nie było k🤬a bo to materiał własny.
Pss. to nie jest poważna hollywoodzka produkcja więc niech pierwszy z bólem dupy skasuje łaskawie konto.
Sarnie żniwo to to nie jest i nie będzie
DmNQ
2014-08-08, 18:57
To już Bolec był większym gangsterem od was
h................d
2014-08-08, 18:59
@Robass1994 Sarnie żniwo miało chociaż jakiś budżet i zresztą ten film nie ma nic wspólnego z Sarnim żniwem
K................t
2014-08-08, 19:01
czekam jak na wiedzmina 3.
Gra aktorska trochę słaba, ale zapowiada się całkiem ciekawie. Daj znać jak będzie gotowy. Z przyjemnością obejrzę całość. Trzymam kciuki.
A panowie @up wielcy krytycy, pokażcie co wy stworzyliście, dopiero zaczniecie szczekać. Sterty chusteczek w które wycieracie k🤬sy nas nie interesują.
o kurka moje miasto, jak coś umiem grać dobrze zwłoki:)
jestem ciekaw co wam wyjdzie bo brzmi nieżle
podpis użytkownika
Podoba się to co robię ? sypnij groszem
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
Szczerze?Wygląda to na zabijanie czasu przez znudzonych onanistów.Znajdźcie sobie dziewczyny.Jak trochę por🤬acie to od razu świat będzie inaczej wyglądał i głupoty nie będą przychodziły do głowy.
nie chce się przyp🤬alać, ale na gangsterów to za bardzo nie wyglądacie - w szczególności ten grubasek z fryzem ala Dżastin. Mam dla was tytuł filmu "Słodkie Lukrowane Dupcie" ;]
DmNQ
2014-08-08, 20:04
@up właśnie BImbera chyba chcą załatwić, to mi pasuje
h................d
2014-08-08, 20:11
@DmNQ spoko Justinek na filmie dostaje tylko wp🤬l
r................i
2014-08-08, 22:27
Czy naprawdę taka gimbaza krUluje na tym portalu?
p................a
2014-08-09, 4:36
k🤬a! 100MB/s i k🤬a tnie jakbym się z marsem k🤬a łączył... J🤬y sadistic... na porządne serwery ich nie stać.
piwo za inicjatywę... szkoda ze sie podśmiewujecie pod młodzieńczym wąsem jeszcze..
Gangsterki typowo słowiańskiej to wy chyba nie widzieliście, czekam na ból dupy w komentarzach.