Hamburgerowa sluzba graniczna
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Mówcie co chcecie ale szkoda mi zwierząt w takich sytuacjach
Czemu to nie mógł być murzyn albo koziojebca
Ostatnia przyjemność przed śmiercią - przynajmniej umarł zadowolony
Był na pewno ale filmy tutaj czasami znikają a inne mają do dupy tagi więc trudno znaleźć (ten też mógłby mieć lepsze jak np potrącenie, przejechanie, wywiad, policja, lizać, jaja) no ale autorom nie chce się myśleć najwidoczniej.
Admini mogli by dodawać tagi do tematów które dostały się na główną, szybka edycja około 20 - 30 dziennie to chyba nie problem.
Admini mogli by dodawać tagi do tematów które dostały się na główną, szybka edycja około 20 - 30 dziennie to chyba nie problem.
czy można ten filmik zapętlić? mogłabym oglądać godzinami.
nienawidzę kundli
nienawidzę kundli
Prawda jest taka, że nie jeden chciałby odejść z tego świata z dopiero wylizanymi jajkami
Ja myślę, że przeżył. Nie wpadł pod koła, tylko trochę zahaczył o podwozie. Jakby nie był durny to mógł sobie dalej lizać i by było lepiej, bo nawet by nie dosięgnął.
Mam nadzieję że zdechł, bo wykazał się całkowitym brakiem instynktu samozachowawczego i lepiej żeby się nie mnożył.
Mam nadzieję że zdechł, bo wykazał się całkowitym brakiem instynktu samozachowawczego i lepiej żeby się nie mnożył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie