👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

WTF, no ja się pytam, WTF?
Mamy już na sadisticu mięsne jeże, Hankę, Maciusia, jeszcze brakuje "Samego życia" i obrad sejmu.
Mamy już na sadisticu mięsne jeże, Hankę, Maciusia, jeszcze brakuje "Samego życia" i obrad sejmu.

@up zamknij mordę
Prawda taka że jak człowiek się przywiąże do psa to nawet największy koks wymięka i lecą mu łzy kiedy musi się z nim pożegnać
Prawda taka że jak człowiek się przywiąże do psa to nawet największy koks wymięka i lecą mu łzy kiedy musi się z nim pożegnać
@♣ kwestia wychowania. Mieszkając na wsi wiesz, że pies to pies. Dajesz jeść pogłaszczesz, pójdzie z tobą na spacer, zawsze się do ciebie garnie, ale bez przesady. Może szkoda jest, ale żeby znowu płakać. Był i nie ma, przeważnie same odchodzą do lasu jak już mają dość i znajduje się je gdzieś pod drzewem, zakopie i przyszkala się kolejnego. Nie mieszkam na wsi ale często tam przebywam i jakoś zwierze traktuje jak zwierze , a człowieka w zależności na to jak zasłużył, jeśli jest jak świnia (bo i tacy się zdarzają) to tak samo jest traktowany, jeżeli jest w miarę normalny to wtedy może mieć range człowieka. Część ludzi zapomina o tym i znajduje przyjaciela w zwierzęciu, a ludzi czy rodzinę niejednokrotnie olewa.
Kurna, nie ma to jak oglądac ten filmik :x Weżcie go stąd bo osobiście ruszył mnie bardziej niż śmieci na hardzie

Jak umarł mój kot siedziałem z nim pół nocy trzymając na rękach i nie mogłem uwierzyć, że nie żyje. Człowiek zajebiście potrafi przywiązać się do zwierzęcia. Wzruszyłem się serio

Nie oglądałęm do końca, ale rozumiem, że on rower złomowal?

jestem niedouczonym gamoniem i nierozumiem co on mówi. Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego uspali tego psa ?
Jak dla kogoś pies/inne zwierze jest nie tylko zwierzęciem, a przyjacielem i traktuje się go na równi z innymi ludźmi, to strata boli tak samo jak strata przyjaciela - człowieka.
Mojemu wujkowi zdechł pies, którego miał prawie 15 lat. Nawet tutaj nie chodzi o traktowanie psa jak człowieka. To przywiązanie, regularne spacery. Najbardziej boli pustka która powstała po stracie takiego "przyjaciela".
Z kim ja teraz będę rano biegać? Kto będzie mnie teraz rano budzić? Dla kogo będę rano wstawać żeby go nakarmić?
Kto stracił takiego "przyjaciela" ten rozumie o co mi chodzi..
Mojemu wujkowi zdechł pies, którego miał prawie 15 lat. Nawet tutaj nie chodzi o traktowanie psa jak człowieka. To przywiązanie, regularne spacery. Najbardziej boli pustka która powstała po stracie takiego "przyjaciela".
Z kim ja teraz będę rano biegać? Kto będzie mnie teraz rano budzić? Dla kogo będę rano wstawać żeby go nakarmić?
Kto stracił takiego "przyjaciela" ten rozumie o co mi chodzi..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie