Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Respektuj 2019-07-07, 20:58 19
Selekcja naturalna, szkoda niewinnych... każdemu takiemu cwaniakowi na drodze życzę twardego drzewa.
Zgłoś
EvilDog 2019-07-07, 21:04 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zdun 2019-07-07, 21:13 1
Mazda 3, jest czym pojechać...
Zgłoś
eruaknem 2019-07-07, 22:05 1
Czy będzie ciąg dalszy na hardzie ?
Zgłoś
fikuswdoniczce 2019-07-07, 22:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
URAGE 2019-07-07, 22:11 7
Takie filmiki z kamerek samochodowych to ja rozumiem
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-07, 22:52 7
Zgłoś
ivers 2019-07-07, 23:19 2
"Juuuhuuuhuuuhuuu... " do konca sie cieszyla jak slychac

"Juuuhuuuhuuuhuuu... " do konca sie cieszyla jak slychac
Zgłoś
szymon1213 2019-07-07, 23:27 1
Pomijając fakt, że szarżował jak dzik na sosnę to taxiarz też ma w tym swój udział, ponieważ miał go po swojej prawej, wówczas gdy jednocześnie zmieniali pas na środkowy.
Zapraszam do dyskusji
Zgłoś
ciapekwj 2019-07-07, 23:39 1
Zgłoś
EksplozjaSmaku 2019-07-07, 23:43 1
Zgłoś
t-tas 2019-07-07, 23:49 1
W tym przypadu to "MAZ ma w dupie twoje gwiazdki w testach NCAP"
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-08, 9:31
zdun napisał/a:

Mazda 3, jest czym pojechać...

zależy którą,ja kiedyś miałem 1.9 diesla 147km to tak,jest czym przycisnąć.Też jak ktoś nie ma dużo kasy to jest dobra opcja,bo za 12-13 tyś można kupic na niemieckich blachach 11-12 letni dobry ,jak na te lata model ,jest to jedna z lepszych opcji do 15 tys.Trójki są tanie i dobrze nawet wyglądają,jak i 6.Mazda 625 stara model też była zajebista
Zgłoś
Smokw 2019-07-08, 13:24
szymon1213 napisał/a:

Pomijając fakt, że szarżował jak dzik na sosnę to taxiarz też ma w tym swój udział, ponieważ miał go po swojej prawej, wówczas gdy jednocześnie zmieniali pas na środkowy.
Zapraszam do dyskusji

Obejrzyj jeszcze raz taksiarz pierwszy wjeżdża na środkowy . "Trupek" jechał za szybko, wyprzedzał z prawej, i wpierdzielił się na bogu winnego taksiarza, który zaczął zmieniać pas jak ten jeszcze wyprzedzał. Trzy błędy. Laski też mi jakoś nie żal bo zachęcała go do tego. Kiedyś było mi żal takich młodych i głupich, aż członkowie mojej rodziny nie trafili na jednego co im na czołówkę zjechał. Chcieli adrenaliny to proszę mamy rosyjską ruletkę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem