Dlaczego nie wysiądzie z samochodów 30 osób i nie załatwi tego towarzystwa
Władza pozwala, to blokują. Wybieramy zdrajców, złodziei, skorumpowanych idiotów, to mamy.
Ja już bym nie wytrzymał i im wj🤬 Nie mam na ten debilizm cierpliwości.
Dobrze tak tym niedoj🤬ym warszawiakom. Sami głosują na trzaska, ten sponsoruje tych stop oil i podobne gówno. No to mają.
Zero myślenia przyczynowo skutkowego
Zero myślenia przyczynowo skutkowego
Jako pierwsi, wp🤬l powinni dostać pseudodziennikarze. Na pewno przechodzili tamtędy przypadkiem.
podpis użytkownika
Mhm
Polak_mały napisał/a:
Bo to nie kibole.
Nie gadaj, jesteś zazdrosny że sam nie zrobiłeś nic żeby uratować planetę. Dzięki tym bohaterom w Chinach powstaną kolejne elektrownie węglowe, a szmatogłowi nadal będą wyrzucać swoje śmieci do rzek.
Chcesz powiedzieć, że nawet jak zdechniemy i cała Europa będzie zielona to nie uratujemy planety ?
Braun i gaśnica rozwiązałyby problem. Oczywiście najpierw prosto w ryj proszkiem z gaśnicy a potem tą pustą gaśnicą prosto w te puste łby.
Mam szczerą nadzieję, że te ekok🤬y w końcu trafią na takiego polskiego Kennetha Darlingtona i zobaczymy soczysty materiał na hardzie.
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Też cie obserwuje od jakiegoś czasu.... to jest chore to co napisałeś. Coś tam ci nie styka pod kopułą.
Ja p🤬le jesteś tu niecałe 4 miesiące i już nap🤬liłeś ponad tysiąc komentarzy. Złą strone wybrałeś na robienie kariery, zarejestruj się na pracuj.pl a nie p🤬l swoich głupot tutaj.
Szukasz atencji jak byś w życiu kolegów nie miał.