smbdfromnowhere napisał/a:
słitaśne
![]()
[wyyyykop]
Z reguły jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem...
Jeżeli pisząc słowo "wyyyykop" miałeś na myśli wykop.pl to wyp🤬alaj. Nie odwiedzam tej strony a zdjęcie znalazłem na anglojęzycznym portalu. Mógłbym zaserwować adres na poświadczenie moich słów, ale podejrzewam, że wtedy zacząłbyś posądzać tych autorów o to, że plagiatują tematy z tego żałosnego wykopu.

ostatnie pożegnanie brata?
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
Jaszczempiu, nie denerwuj się. Jak można było zauważyć, ten dodatek w nawiasie, z resztą jak i cały post, był bardzo mocno nie na serio. Osobiście w dupie mam czy ktoś powtarza treści pokazywane już w innych mniej czy bardziej popularnych miejscach, bo tak się składa, że sam ich raczej nie odwiedzam. No i znikąd się też te treści brać nie mogą. A co do wykopu, kiedyś założyłem tam konto i teraz co miesiąc, czy ile tam, dostaję maila z listą najpopularniejszych tematów, co jest dość wygodne. Na dobrą sprawę na co dzień przeglądam tylko sadistica, jakoś tak wyszło.

zajebisty karawan, w afryce też takie mają tylko na te większe małpy w ubraniach

Bieeeedne małpki. Małpy to chyba jedyne zwierzęta, które tak umiejętnie potrafią okazywać uczucia. Nie mówię, ze pies nie umie, ale jakoś komunikaty małp do mnie bardziej przemawiają
Zaraz ktoś napisze że to przeznaczenie czy coś

Wilczex napisał/a:
Bieeeedne małpki. Małpy to chyba jedyne zwierzęta, które tak umiejętnie potrafią okazywać uczucia. Nie mówię, ze pies nie umie, ale jakoś komunikaty małp do mnie bardziej przemawiają
Zaraz ktoś napisze że to przeznaczenie czy coś
![]()
Otóż, była moja praktykowała we zoo i opowiadała jak potomek małpy padł był. Ponoć żal i rozpacz była większa niż na niejednym pogrzebie, całe stado rozpaczało przez kilka dobrych godzin. Coś w tym jest.